Nef'
Platin Üye
Manşetlere çıkamayınca kıskandı heralde…
Güzel olmuş, emeğinize sağlık.
bana mı dedin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Manşetlere çıkamayınca kıskandı heralde…
Güzel olmuş, emeğinize sağlık.
Genç arkadaşımız Onurcan’a…bana mı dedin
Maalesef taraflı 😏Umarım bu etkinlikte taraflı olmaz haha
Dimi abla seni beni yazmamışlar 🥺 artık haftaya inşallah çok yeni dahaMaalesef taraflı 😏
İnşallahDimi abla seni beni yazmamışlar 🥺 artık haftaya inşallah çok yeni daha
Hahahaga Allah cezasını vermesin sen yat kalk şükret incir sana Bursa Spor forması giydirmedi 😂😂omuzlara alınan kişi kürt tipli, takım ise galatasaray...
@inciR bir mesaj mı veriyorsun?
teşekkür ederim yinede güldürdün...
Ekli dosyayı görüntüle 137272
Öncelikle taraf tutacak olsaydık zaten en başta kabul etmezdik ve tek başıma ya da @RooKiE tek başına yapmıyor beraber yapıyoruzMaalesef taraflı 😏
Belli olsun dedim güzel olmuş bence tipini bilmiyorum ama inş gerçeğe yakındıromuzlara alınan kişi kürt tipli, takım ise galatasaray...
Maksat gülmek eğlenmek zaten, detaylara çok takılmayınomuzlara alınan kişi kürt tipli, takım ise galatasaray...
+1Öncelikle taraf tutacak olsaydık zaten en başta kabul etmezdik ve tek başıma ya da @RooKiE tek başına yapmıyor beraber yapıyoruz
Haftanın en çok konuşulan konusunu seçiyoruz zaten yönetime de bildiriyoruz konuları
En çok gündemde olan yeni üyeler, karakalem akımıydı burada da zaten belirli üyeler üzerinden gitmedik genel yorumları yazdık. Karakalemde de kişiler temsiliydi kadın ve erkek üyeler attığı için yine belirli kişiler üzerinden değildi
Yarışma birincisini de ekledik sadece bir kişi birinci olduğu için yeni yarışmalar da olacak eğer katılır ve birinci olursanız sizi de ekleriz maalesef bu da sadece yarışmaya katılıp birinci olanlara geçerli bir durum
problem yok, takılıyorum. emeklerinize sağlık.Belli olsun dedim güzel olmuş bence tipini bilmiyorum ama inş gerçeğe yakındır