Forumsal kedi mamasi dağıtım ekibi 🐈

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Merhaba forumsal sakinleri,

İş yerimde 3,,,4 gun sonra depo değişikliği olacak. Bu süreçte bazı kedi mamalarının ambalajları hasar görebilir. İçeriklerinde bir sorun yok, seffaf torbalara kg olarak bolecegim.

Zaten uzun süredir sokaktaki hayvanlara hem isletme hemde dernek olarak destek oluyorum.

Arta kalan bu mamaların da telef olmasini istemiyorum. Farklı illerdeki bakıcılara, gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaştırmak istiyorum.

tek ricam şu: kargo ücretini karşılayamam. Kargo alıcıya ait olacak şekilde gönderim yapabilirim.

Gerçekten mama ihtiyacı olan, bakım veren arkadaşlar yazarsa gönderim yaparım.

Bu soğuk iklim şartlarında bir canın karnı doysun yeter.

İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Harika!

Manit Vet. Ona ilettim mesaji. Belki bulunur 1i'leri ve ulastiririz.

Size de kolaylıklar dilerim junior M. ortiii.

Hayvansever gruplara ulaşabilirseniz şayet, dağıtım çok daha hızlı ilerler. Kış günü sokakta muhtaç çok hayvan var, gönüllülere ulaşabilirseniz onlar da dağıtım için destek verir. Belediyelerin de mama dağıtımı için gönüllü grupları var.

Güzel düşünmüşsünüz teşekkürler

Harika!

Manit Vet. Ona ilettim mesaji. Belki bulunur 1i'leri ve ulastiririz.

Size de kolaylıklar dilerim junior M. ortiii.

Teşekkür ederim large orti :D

Hayvansever gruplara ulaşabilirseniz şayet, dağıtım çok daha hızlı ilerler. Kış günü sokakta muhtaç çok hayvan var, gönüllülere ulaşabilirseniz onlar da dağıtım için destek verir. Belediyelerin de mama dağıtımı için gönüllü grupları var.

Biz kendimizde bölge capında bilindik bir bir dernegiz, farklı illerde normal bakıcılara ulaştırmak istedik. bir şekilde halolacak teşekkür ederim

Güzel düşünmüşsünüz teşekkürler

ben teşekkür ederim :)

Geri