Forumsal kalıntıları

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kişi bendim. Dediginiz olay doğru özelden size dm atmıştım.

Ancak şu var ben eski bahaneforum zamanını bilirim hatta o dönem bahanechat diye bir irc sunucusu açılmıştı. O dönem yakın arkadaşım olan @heLen in ve @Perii ( Burcu )nin ricası üzerine She ile görüşmemiz sonucu radyo botu düzenlemesini ben yapmıştım. Bahane forum sonrası forumsal olunca kurumsal olacak beklentisi on plana çıktı
Forumsalda emre pek ilgilenmiyordu. yoğunluğundan dolayı sanırım. Ama bu bir gerçektir ilgilense idi şuan forumsal hala bir numara olurdu.sanirim emre nin ilgisizliği yüzünden forumsalcilar rahattı. Ama ibrahim bazı konularda katı olunca bazı arkadaşlar eskiye özeniyor.
Bununla beraber X ( ibrahim)'in 8 sene aradan sonra bu işlere dönmesiyle emin olun çok ama çok büyük projeleri ve hedefleri vardı . Forumsal dışında buna benzer bir yada iki irili ufaklı bir kaç forum daha alıp 1 numara olmaktı.
Son olarak son 1 sene içinde acılan 3 adet irc forumu var. Bunlardan bir tanesi şuan kapalı diğeri açık ancak ilgi alaka yok. Diğer forum ortalama olarak belli üye sayısı var.
Bunlara nazaran şuan için Ircforumlari.com.tr gerek google aramaları gerek üye kalitesi gerek konu bazında gerekse yorumlar tartışmalar ve buna şeyleride göz önüne alırsak çok ama çok üstün durumda o yüzden forumsal yok artık.
buraya geldiğimiz ilk zamanlar "irc ne ya hâlâ chat yapan insanlar kaldı mı cidden, 2005 yılında mıyız" dedim diye adminlerden biri bana dm atmıştı: "malumat hanım mesajınızı düzenlemek zorundayım arkadaşlar alınıyor" jfjfjdk

IMG_20220110_022307.jpg

Forumun yarısı onursal üyeymiş yalnız.. yoksa banlımıydık....
Forumda bulunduğumuz süreyi saniyesine kadar yazan bir profilde olmayıversin.. Bu ne ya bi gizliliğimiz bile yokmuş...

Forumun adını irc yerine forumsal yapsalar yeni üye falanda gelir ama şimdi iş mi anlatalım

angie o zamanlar emre'nin sağ koluydu. vur dediğinde vuruyordu. acıması yoktu.

Bende alzheimer var arkadaşlar.
Forumsalda ben ne yapıyordum. Kesin mallık yapiyormuşumdur.

o zaman senden pek hoşlanmıyordum abi :D dksk daha kırıcıydın ya da keskindin. zaman hepimiz gibi seni de yumuşattı ama güzel bir şey bu

:T yazınca çıkan bir emoji vardı. Benimdi o emoji :( çok severdim kullanmayı skdjfksf
bele suratsız bişe

Bende alzheimer var arkadaşlar.
Forumsalda ben ne yapıyordum. Kesin mallık yapiyormuşumdur.
din konularının ilk 11 oyuncusuydun hocam sen. diğer konularda fazla hatırlamıyorum seni. şimdi bakıyorum da ne spor tartışmaları ne din tartışmaları kaldı. herkesin tek derdi ekonomi şu an.

içimde kalmasın şunu da söyleyeyim. hararetli bir tartışmada emre'ye mesaj atmıştım @malumatfuruş 'u banlaması için. banlamıştı. hakkını helal et malumat.

ben mışıl mışıl uyurken plesk biraz daha gayret etse twitter hesabımı patlatacakmış…..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Plesk sen önceden sessiz uslu çocuktun .
Ne bozdu seni acaba

climax da çarşaflı bı kadın avatarı kullaniyordu şimdiki haline bak .
İyice sasirdiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri