Forumsal kalıntıları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medeniyet getirdik, ilmi ve teknolojiyi getirdik size... 15 dakikaya çöken forumu geri getiriyoruz ama yok... illa biz tüp kuyruğundaydık diyecekler...
of of. neyse baya iyi savundum ifcileri. bi admin olurum işalla.

bir gün bile olsa temayı forumsal teması yapamaz mısınız?
yeter ki gel bana senede bir gün...

medeniyet getirdik, ilmi ve teknolojiyi getirdik size... 15 dakikaya çöken forumu geri getiriyoruz ama yok... illa biz tüp kuyruğundaydık diyecekler...
of of. neyse baya iyi savundum ifcileri. bi admin olurum işalla.
haklısın hemen çözüyorsunuz, bir insan aynı foruma üç kere nasıl geri gelir sen ve jujuda gördük
ben iki kere oskar aldım aynı hafta da lssklsk

edri temayı atınca sandım ki ss'i duruyo, o duruyosa daha neler duruyodur diyecektim sonra dedim dur melo... belki internete yazınca çıkıyodur. uzun araştırmalar sonucunda gugıla yazınca çıktığını gördüm. böylelikle hem günah almadım hem teknolojiyi kullanmanın faydasını görmüş oldum... sjhjhs ne diyom acaba.

malumat hanım o kadar güzel rica ediyor ki bi an eskiye dönse tema dedim. bilmem belki de forumsalın ilk açıldığı tarihte 1 gün boyunca forumsal teması kullanırız? ama tek şartla... her şeyi anlatacaksınız BANA.....

Ne ara forum çöküyordu da 3 gün giremediniz? Ben hiç hatırlamıyorum.

haklısın hemen çözüyorsunuz, bir insan aynı foruma üç kere nasıl geri gelir sen ve jujuda gördük
ben iki kere oskar aldım aynı hafta da lssklsk
eee bizim gelişimize de bu yakışırdı.. gözlerinize inanamadınız diye geri aldık ki bi daha bi daha o mutluluğu yaşayın.
çok iyiyiz....

Forumsal, (diğer ismiyle forumbahane) kendine has bir yerdi. Ne bileyim ayrı bir tadı vardı. Vbulletin o zamanlar tutuyordu, Xenforo henüz çıkmamıştı, yeni yeni duyulmaya başlandığında da el değiştirdi. Yiğidi öldür hakkını yeme misâli yeni sistemi savunanlardanım. Güvenlik bir yana dursun mobil uyumu zaten başlı başına bir güzellik. Emre eski sistemi pek güncellemiyordu, Vbulletin tabanlı mobil temalar çıkmıştı, uyarlayabilirdi vs. vs.. Eskilerde özlenir genelde, nasip böyleymiş.

homofobik insanlar da bir renktir. forum dediğin öyle olur işte herkes birbirini yer. dhjdkms

edri temayı atınca sandım ki ss'i duruyo, o duruyosa daha neler duruyodur diyecektim sonra dedim dur melo... belki internete yazınca çıkıyodur. uzun araştırmalar sonucunda gugıla yazınca çıktığını gördüm. böylelikle hem günah almadım hem teknolojiyi kullanmanın faydasını görmüş oldum... sjhjhs ne diyom acaba.

malumat hanım o kadar güzel rica ediyor ki bi an eskiye dönse tema dedim. bilmem belki de forumsalın ilk açıldığı tarihte 1 gün boyunca forumsal teması kullanırız? ama tek şartla... her şeyi anlatacaksınız BANA.....
ss bulmak zor değil ki kskslks
dur malumatın banlı halini bulabilecek miyim kskjsjs

buraya geldiğimiz ilk zamanlar "irc ne ya hâlâ chat yapan insanlar kaldı mı cidden, 2005 yılında mıyız" dedim diye adminlerden biri bana dm atmıştı: "malumat hanım mesajınızı düzenlemek zorundayım arkadaşlar alınıyor" jfjfjdk

hassas bireyleriz, doğrudur... alınabiliriz malumat hanım.
hoş ben alınmam ama olsun.

Forumsalda anlamadığım tek şey malumatfuruşun banlı olmasıydı, gerçi farklı nicklerle geri geliyordu forumsalı kendinden mahrum bırakmıyordu.d

ifciler homofobi ne bilmediği için homofobik durmuyo... yine de çok emin olma sen içliko... sjhsjhs.
yok yok yeni nesil ifciler iyi, ayy biz ne yollardan geçtik be bilseniz. :(
forumsalcılar kadar değiller hayatım. hiç sevmem forumsalcıları birkaç kişi haricinde.

buraya geldiğimiz ilk zamanlar "irc ne ya hâlâ chat yapan insanlar kaldı mı cidden, 2005 yılında mıyız" dedim diye adminlerden biri bana dm atmıştı: "malumat hanım mesajınızı düzenlemek zorundayım arkadaşlar alınıyor" jfjfjdk
sen yine iyisin bazılarımız forumdaki irc tabanlı üyeerin değerleiryle dalga geçtiği için banlanmıştı kjsjksj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri