Forumsal hiçbir şeyi beğenmeme timi

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Ayın üyesi seçiminde daha adil olmak adına bu karar alındı, neden karşı çıkılıyor ki?
Foruma en fazla katkı sunan kişilerin listelenmesi daha adil değil mi?
Seçim yapılmıyor artık ve o liste geçerli olacak.

Öneriler bölümünden her türlü öneride bulunma şansınız var ve uygun olduğu takdirde dikkate de alınıyor.

Forumu geriye götüren değişiklik nedir tam olarak?
iyi de neden adil olmadığını düşünüyorsunuz ki martta zana oldu yeni aktif olmuştu gayet yazıyordu sürekli
nisanda ben oldum veya aynı şekilde yeni aktif üyelerdendim
mayıs da da 3y oldu o da aynı şekilde yeni katılan ve aktif üyeydi
3 ay dan da gerisine gidemicem bilmiyorum çünkü .sss

Foruma boş beleş oyun mesajlarıyla katkı sunulmaz Lefty. Yoksa ben de bir sürü mesaj atarım. Önemli olan hit alan konuları yorumlarıyla beslemek ya da gündemdeki hit konuları özgün dille açabilmektir. Bence forum oyunları bu uygulama dışında tutulursa bir nebze mantıklı olabilir.
Forum oyunları önerisini dikkate alacağız ki zaten dahil olmayacak.

iyi de neden adil olmadığını düşünüyorsunuz ki martta zana oldu yeni aktif olmuştu gayet yazıyordu sürekli
nisanda ben oldum veya aynı şekilde yeni aktif üyelerdendim
mayıs da da 3y oldu o da aynı şekilde yeni katılan ve aktif üyeydi
3 ay dan da gerisine gidemicem bilmiyorum çünkü .sss
Üye seçimi olmadan artık sistem listeleyecek ve rank değişimi de olmayacak.
Bu durumda kimse seçim yapmadan sistem istatiksel olarak listeleyecek.

Yapılan bu değişikliklerin son seçimlerle ilgisi bulunmuyor, sistemsel güncelleme yaptıkça yeni özellikler de eklenmesi ile alakalı olarak değiştirildi.

Ayin üyesi zamazimgosunda üyeler şen şakrak egleniyordu aralarinda...bunun nesi yanlis anlamis degilim.
Sanki her sey adilmis gibi burada, ayin üyesi secme konusunda adalet aranir olmus.
Copy paste durumlari foruma katki saglamaksa, o is cok basit.
Ve nazarimda issizliktir.
Ve issizlige rank veriliyorsa, diyecek bir seyim yoktur.
Yine kaliteye degil, niceliğe prim veriliyor...insan bikar böyle..bir albenisi kalmaz forumun.
Ama bana ne?
Zaten iyice soguduk.. rank icin de anasayfanin özünü belleyenlerden gözlerimiz kanar artik.
Kolay gelsin,ne diyeyim.?

Ayin üyesi zamazimgosunda üyeler şen şakrak egleniyordu aralarinda...bunun nesi yanlis anlamis degilim.
Sanki her sey adilmis gibi burada, ayin üyesi secme konusunda adalet aranir olmus.
Yine kaliteye degil, niceliğe prim veriliyor...insan bikar böyle..bir albenisi kalmaz forumun.
Ama bana ne?
Zaten iyice soguduk.. rank icin de anasayfanin özünü belleyenlerden gözlerimiz kanar artik.
Çok tatlisin ve o bir o kadarda haklisin .

Klasik muktedir rahatsızlığı. Konu başlığına bak. Niye siz Allah mısınız da yaptığınız her şey kusursuz olsun?

İyiyi güzeli överiz, kötü olana da kötü deriz. “Forum yöneticisi” olmaktan mütevellit gururunuz inciniyorsa sizin bileceğiniz iş orası. Çocuk gibi davranmayın o vakit. Lefty gibi olun.

Bu eklenti olayını forum oyunlarında içinden geçende @hopee ye ben ekran görüntüsü olarak ben atmıştım.

Screenshot_20240505-103628_Chrome.jpg

Ancak bu foruma katkı veren kişilerin listelenmesi amacıyla kullanılıyor oysa ayın üyesi seçimiyle herhangi bir alakası yok .Yada şöyle belirteyim diyelim bu sisteme göre ayın üyesi seçimi yapılacak o zaman yöneticilerin bu sistemden muaf olması gerekiyor .Çünkü bakınız ayın üyesi seçimi kuralında sizlerin belirtmiş olduğu kural yani 4 sene onceki yonetimin belirtmis oldugu kural mevcut

20240505_104332.jpg

Ancak ayın üyesi seçimi yerine yeni bir kompsent uygulanabilir örneğin yönetimin belirlediği 3 aday üzerinden anket düzenlenip bunu forum kullanıcılarının seçimine sunarak farklı bir yarışma düzenlenebilir mesela nedir bunlar
Haftanın veya Ayın konuğu
Haziran veya temmuz ayının yıldızı
Yada bu kişilerle röportaj
Veya farklı birşey yapılabilir
Ama yok sistem bu şekil olacak diyorsaniz bir önceki bu konu dahlinde bahsetmiş olduğum forum oyunları üye günlüklerinin bu sistemden muaf tutulması ve yönetimdeki arkadaşlarında da bu sistemden muaf edilmesi lazım.
Yoksa bu forumda kimse rank peşinde vs değil çünkü buradaki insanlar birbirlerini yaklaşık 5 ile 10 yil aralıklarla birbirlerini tanırlar her ne kadar kavga dövüş etselerde birbirlerine bağlıdırlar o yüzden farklı bir kompsent üzerinden bir takım şeyler yapılabilir

Ama bana ne?
Katılıyorum. Özgün olmadıkça konular forumda konu çöplüğünden başka bir işe yaramıyor. Sözlük, spor ve bazı ilgi çeken siyaset dışında kimse yazmıyor.

forumların şu durumunu hala 2008 forumculuğuyla, 2010’lar forumculuklarıyla falan kıyaslamak mantıksız. forumların ilk keşfedildiği yıllarda herkesin aynı stil takılma anlayışıyla bugünün bir olması da imkansız. bana kalsa bütün eskide kalmış konular, eski forumculuktan kalma konukmuş, üyeymiş, enlermiş, ona rank buna runk falan hepsi gereksiz şu yıllarda. ha tabii bunlar bir şekilde aktifliği sağlar mı evet sağlar ama hiçbiri eski keyifle ya da eski heveslerle sürdürülen şeyler değil. şu an yapılacak tek şey forumculuk alışkanlığı devam eden insanlara huzur ortamı sağlayıp bırakmak. yönetimin bir şeyleri değiştirmesini, düzenlemesini saçma bulmuyorum sonuçta her yönetimin yaptığı, denediği şeyler bunlar. sadece yenilikler, değişiklikler, icatlar beni çok heyecanlandırmıyor ama yine forumculuk anlayışında konuşacak bir şeyler verdiği için de konuşuyoruz. yoksa böyle şeylerin bu kadar konuşulması bile gereksiz. tabii şu an ben de konuştum çünkü 2008’den beri forumcuyum… +ircci olarak birçok şeyi beğenmeme timinden de olabilirim ve de asla forum listesinde the best olamayacağım ama her zaman kendimin en iyisiyim…

Nedir son durum? eski haline gelecekmi Ayın üyesini seçme mevzusu :/

Geri