Forumsal hiçbir şeyi beğenmeme timi

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Tim mi kaldı allasen

Hesap soranlari, sinirlenenleri bir türlü anlamıyorum

Toksikliğin veyahut boomer olmanın alternatifi olaraktan çok hoş oturmuş gibi.

Konu açılış tarihi 2020 ve şu an 2024 yılını yarıladık sayılır...

Bize mi bu gönderme jfjfjjfjdjjd

Her forumda oldugu gibi burada da var maalesef.

Hicbirseyi begenmezler, hicbir aciklamadan hosnut olmazlar ama bir onerileride yoktur.

Adeta arpasi kesilen Sipahi’ler gibi ISTEMEZUUUK diye bagirip cagirirlar,

Bana kalirsa haklari kötektir.

PS6q9G.jpeg
Yaa sen harika bir detaysın ahahaha koptum

neyi beğenelim allasen, ban sürelerinin tutarsızlığından tutun da ayın üyesine kadar saçma sapan kurallar uygulamalar var. özel üyelerin özelliklerini bile kısıtlamışsınız. sdjkfh KOMEDİ.dxfjkh

Dipnot:
-Hata alan kullanıcılarımız lütfen bu konudan bildirsin.
-Mesaj sayısını yükseltmek için yazılan alakasız postlar silinecektir bilginize...
-Banlanan üye geri döndüğünde üye olarak devam edecek, terfi grubundan yararlanamayacaktır.

banlanan üye geri geldiğinde ÜYE olarak devam mı edicek yani şimdi , Rank ı gidicek herhalde

bu konuda okumuştumda dogrulugu nedir

@Lefty @Chelt

can sıkıntısından basımıza yeni yeni icatlar cıkarmasanız kimsenin bi sey dedigi yoktu aslında. saçççma sapan seyler getiren siz begenmeyince biz mi memnuniyetsiz oluyoruz kgljd toptan istifa edin bence siz. beceremiyosunuz.
Forumu geliştirmeye ve daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz ancak görüldüğü üzere yıllar da geçse de eleştiriler değişmiyor ancak teknoloji çağında yeniliklere açık olmak şart.

Dipnot:
-Hata alan kullanıcılarımız lütfen bu konudan bildirsin.
-Mesaj sayısını yükseltmek için yazılan alakasız postlar silinecektir bilginize...
-Banlanan üye geri döndüğünde üye olarak devam edecek, terfi grubundan yararlanamayacaktır.

banlanan üye geri geldiğinde ÜYE olarak devam mı edicek yani şimdi , Rank ı gidicek herhalde

bu konuda okumuştumda dogrulugu nedir

@Lefty @Chelt
Uzaklaştırma alan üyenin rankı alınır ve cezası bitince sabit olarak "üye" rankı ile devam eder.

Uzaklaştırma alan üyenin rankı alınır ve cezası bitince sabit olarak "üye" rankı ile devam eder.
bilgilendirme için teşekkürler ban yersem Elmas üyeliğim gidecek ve üye olarak devam edecem anladıgım kadarıyla
kalıcı olarak dimi banlanan arkadaşlar adına üzüldüm üzücü bir durum

bilgilendirme için teşekkürler ban yersem Elmas üyeliğim gidecek ve üye olarak devam edecem anladıgım kadarıyla
kalıcı olarak dimi banlanan arkadaşlar adına üzüldüm üzücü bir durum
Evet, kalıcı olacak ve bir daha rank sistemine dahil edilmeyecek.

Forumu geliştirmeye ve daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz ancak görüldüğü üzere yıllar da geçse de eleştiriler değişmiyor ancak teknoloji çağında yeniliklere açık olmak şart.
neye göre? kime göre? bi kac kisinin bazı seyler hosuna gitmiyor ve sacma sapan kararlar alıyorsunuz. daha kullanıslı olsa bu kadar kisi manasız bulmazdı herhalde. hayır ayın üyesini daha farklı sekilde secmenin nesi kullanıslı ayrıca ya?jfldjjd her aldıgınız karar forumu daha da geriye götürüyor ve sogutuyor. bence kendinizi sorgulayın bizden önce.

Aha buradan 2 ban çıkara 5 bin attım, hadi banlanın da çorbamızı karıştıralım. Söv kız, çekinme.

neye göre? kime göre? bi kac kisinin bazı seyler hosuna gitmiyor ve sacma sapan kararlar alıyorsunuz. daha kullanıslı olsa bu kadar kisi manasız bulmazdı herhalde. hayır ayın üyesini daha farklı sekilde secmenin nesi kullanıslı ayrıca ya?jfldjjd her aldıgınız karar forumu daha da geriye götürüyor ve sogutuyor. bence kendinizi sorgulayın bizden önce.
Ayın üyesi seçiminde daha adil olmak adına bu karar alındı, neden karşı çıkılıyor ki?
Foruma en fazla katkı sunan kişilerin listelenmesi daha adil değil mi?
Seçim yapılmıyor artık ve o liste geçerli olacak.

Öneriler bölümünden her türlü öneride bulunma şansınız var ve uygun olduğu takdirde dikkate de alınıyor.

Forumu geriye götüren değişiklik nedir tam olarak?

Ayın üyesi seçiminde daha adil olmak adına bu karar alındı, neden karşı çıkılıyor ki?
Foruma en fazla katkı sunan kişilerin listelenmesi daha adil değil mi?
Seçim yapılmıyor artık ve o liste geçerli olacak.

Öneriler bölümünden her türlü öneride bulunma şansınız var ve uygun olduğu takdirde dikkate de alınıyor.

Forumu geriye götüren değişiklik nedir tam olarak?
Foruma boş beleş oyun mesajlarıyla katkı sunulmaz Lefty. Yoksa ben de bir sürü mesaj atarım. Önemli olan hit alan konuları yorumlarıyla beslemek ya da gündemdeki hit konuları özgün dille açabilmektir. Bence forum oyunları bu uygulama dışında tutulursa bir nebze mantıklı olabilir.

Geri