ForumSal Hatıra Defteri

Konu sahibi son olarak 1658 gün önce görüldü
Sevgili hatıra defteri.
Bir çok insan benliğini kaybetmiş. Bir oyunlar bir oyunlar hiç sorma.
Fakelerde çoğaldı forumda.
Kendin gibi olursan laf yersin bunu unutma. Yapmacık olacaksın, insanları kaldıracaksın sonra değerli olacaksın.
Dobra bir yapım olduğundan çok laf yerim. Düşmanımda çoktur. Benden yana sıkıntı yok. Onlar düşman bellemiş.
Hatıra defteri, aykırı olursan bu ülkede hep yanlış yapan sen olursun düşüncesinde herkes. Ama sen haklı isen sorun yok. Boşver herkes konuşsun.
Devlet yerinde çalışıyormuş gibi hissediyorum kendimi.
Farklı bir düşüncelere sahip bu insan evlatları. Genelleme konuşuyorum şimdi kimse üzerine alınmasın. Hepimiz farklıyız. Bir Tuhaf insan misali.

Hatıra defterciğim, son olarakta ben çok özledim biliyor musun. Neyse gelirim yine. Kal sağlıcakla.

Tarihe şunu not düşmek isterim ki bu aralar yapılan yorumlardan ziyade silinen yorumların gerekçesi dikkatimi çekiyor. Çok eğlenceli bir forum burası :cici:
Ha bi de sevdiceğimle tanıştığım yer :dyg:
Bi de elimde bikaç belge var onları daha sonra paylaşıcam :honk:

Düne özel not; hiçbir telefon konuşması bu kadar huzurlu bitemezdi. Mutluluk bu!

x8pQ1W.jpg

hüma hızını alamayınca...
Kendimi biliyorum en azından. Sizin yorumlarınızı o tarz silip kendiminkini sizinle beraber güldükten sonra normal silmek yakışmazdı bana. Kim konuyu sohbete çevirse acımam silerim.
Not: Bir tek Hatrım Kalır'a serbest her şey aksahskhakshklad.

Şu 5 ay bi' geçse her an mutlu olacağımı fark ettim...

Bugun hiç değişmediğimi hala aynı olduğumu farkettim

23kc55e.jpg

En önemli hatıra sanırım, dursun bi' kenarda...

bugün blue ice aldım ama bunun forumla bi alakası yok maksat konu hortlasın :honk:

Bazı insanların varlığını seviyorum Burda.

donatello gibi huysuz aksi ama bir o kadar merhametli ve düşünceli bir dost kazanmış olmam ayrıca hala gönderdiği kitapları bitirememiş olmam sanırım unutulmazlar arasında.Ramazandan sonra inşallah o kitaplar bitecek ve gönderilecek umudum var.
Ve sen iyi ki varsın : )

Geri