ForumSal Hatıra Defteri

Konu sahibi son olarak 1657 gün önce görüldü
Baktım ki böyle bir konu yokmuş
Bu konuda sizin için önemli olan unutamadıgınız, unutmak istemediginiz forumla alakalı anıları paylaşabilirsiniz.

2 hafta ban yedim lan. 2 hafta. bugün tecavüzden içeri girenlere veriyolar 2 hafta. neler yaptım neler o iki haftada. 2 hafta

Bugün emre den uyarı yedim:/
Feveran yüzünden hep,düş önüme gidelim dedim dinlemedi kendi de ban yedi. Onu özlüyorum:(
Yüksel döndü ama fever gitti tanrim böyle olmak zorunda mi???

Fever.. Geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum....

Forumu tuz'lar sardi yine seviniyoduk :T:

Bugun ilk kez forumda sinirim bozuldu.

Bunuda hatıra defterine işlemiş olduk :)

Bugün pc'min kapağını gövdesinden ayırdım...
şöyle iliştireyim şuraya.. unutmayayım.

Bugün DenizZ le çok güzel skype açamadik :D

Kitap fuarına 20 küsur gün kalmasına rağmen o kadar kitabı taşımama yardım edecek birisini bulamadım, bugün de.

dusun katip bey kayitlara: bugun forum icinde basi seyler béni benden Aldi yuksek sesle hakaret ettim

Bana ayırdığın bu beyaz sayfayı renklilerle beraber çamaşır makinasına atacağım haberin olsun ..

x8pQ1W.jpg

hüma hızını alamayınca...

Bugün odamı toplamaya karar verdim ve vazgeçmem sadece 15 saniye sürdü.

Forum son zamanlardan çok gergin ve sıkıcı olmaya başladı.dikkat çekmeye çalışan tipler, her konuya maydanoz olan trolcüler,her konuyu dine bağlayanlar,insanların inançlarıyla alay edenler,fanatik parti taraftarları,içi boş tartışmalar vs.

Forum son zamanlardan çok gergin ve sıkıcı olmaya başladı.dikkat çekmeye çalışan tipler, her konuya maydanoz olan trolcüler,her konuyu dine bağlayanlar,insanların inançlarıyla alay edenler,fanatik parti taraftarları,içi boş tartışmalar vs.
:hi:

Naber defter ..? İçimdekileri bir bilsen eğer ..
" Yaz dersin " yazmaya değer ..

Burada tanıdığım bir insandan dolayı, Kıyâmetin neden kopmadığını anlamış oldum.

Geri