ForumSal Hatıra Defteri

Konu sahibi son olarak 1658 gün önce görüldü
Forumsala geldiğim günden beri çok iyi insanlarla tanıştım ve güzel arkadaşlıklar kurmaya çalıştım burası güzel bir yer :)

Forum son zamanlardan çok gergin ve sıkıcı olmaya başladı.dikkat çekmeye çalışan tipler, her konuya maydanoz olan trolcüler,her konuyu dine bağlayanlar,insanların inançlarıyla alay edenler,fanatik parti taraftarları,içi boş tartışmalar vs.

Bu yorum 2014-de yazilmis. bende sadece ben geldikten sonra degisti forum sanmistim. :D

Forumsal da çok iyi insanlar tanıdım ve bir çok konuda işime yaradı. Hatıra olarak kalsin sana :cici:

ben ölürsem profilimi onlyn tutun helvamı çam fıstıklı yaptırın cimrilik yapmayın sonracıma o bizi şuan ordan burdan gözlüyo falan demeyim ben orda ölmüşüm işim gücüm yokda sizimi gözliycem sonracıma birbirinize forumda atarlanmayın çıkışda birbirinizin ağzını burnunu kırın ve çayı sevin bol bol sigara için parlament içmeyin hem çok pahalı hem tiryakilik yaptırıyo aranızda birisi ilerde zengin olursa mezarıma çam ağacı diksin

Zaman öldürmek için kayıt oldum umarım hoşuma gider

Yeni görüyorum konuyu .
Aylardır forumdayım doğru düzgün konustugum kimse yok
Millet 2 3 haftalıkken kanki oluyor canım hayatım bebeğim :D
Bilmiyorum nasıl iş bunu buraya iliştireyim dedim.

İyi alıştık bakam, güzel de gidiyor. Hayır olsun.

[04:42] <SchadeL> !ara Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi Bir sevdadır Eylul
[04:42] <%Webci> Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi adresi Bir sevdadır Eylul kelimesinde google üzerinde bilgilere bakılıyor bekleyiniz.
[04:42] <%Webci> Sorgulanan web: forumsal.net
[04:42] <%Webci> Sorgulanan kelime: Bir sevdadır Eylul
[04:42] <%Webci> Google uzerinde: 1 Sayfa 2 Sirada
[04:42] <%Webci> Google index: http://www.forumsal.net/gunlugunuz/620039-bir-sevdadir-eylul.html

04:56] <SchadeL> !ara Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi forum
[04:56] <%Webci> Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi adresi forum kelimesinde google üzerinde bilgilere bakılıyor bekleyiniz.
[04:56] <%Webci> Sorgulanan web: forumsal.net
[04:56] <%Webci> Sorgulanan kelime: forum
[04:56] <%Webci> Google uzerinde: 4 Sayfa 5 Sirada
[04:56] <%Webci> Google index: Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi

[04:56] <SchadeL> !ara Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi forumlar
[04:56] <%Webci> Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi adresi forumlar kelimesinde google üzerinde bilgilere bakılıyor bekleyiniz.
[04:56] <%Webci> Sorgulanan web: forumsal.net
[04:56] <%Webci> Sorgulanan kelime: forumlar
[04:56] <%Webci> Google uzerinde: 1 Sayfa 1 Sirada
[04:56] <%Webci> Google index: Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi

[05:03] <SchadeL> !ara Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi Cankat Kımdır.
[05:03] <%Webci> Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi adresi Cankat Kımdır. kelimesinde google üzerinde bilgilere bakılıyor bekleyiniz.
[05:03] <%Webci> Sorgulanan web: forumsal.net
[05:03] <%Webci> Sorgulanan kelime: Cankat Kımdır.
[05:03] <%Webci> Google uzerinde: 2 Sayfa 1 Sirada
[05:03] <%Webci> Google index: http://www.forumsal.net/sen-kimsin/620621-cankat-kimdir.html

Bunlarda benden olsun .

ben ölürsem profilimi onlyn tutun helvamı çam fıstıklı yaptırın cimrilik yapmayın sonracıma o bizi şuan ordan burdan gözlüyo falan demeyim ben orda ölmüşüm işim gücüm yokda sizimi gözliycem sonracıma birbirinize forumda atarlanmayın çıkışda birbirinizin ağzını burnunu kırın ve çayı sevin bol bol sigara için parlament içmeyin hem çok pahalı hem tiryakilik yaptırıyo aranızda birisi ilerde zengin olursa mezarıma çam ağacı diksin

sevgili forunsaL bana bu anakartın kadar kirli sayfadan yer ayırdığın için sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum bla bla bla...kaç zaman geçmiş yazalı ama ölmemişsem var bi sebebi kafamda süper bişi planlamıştım yazmaya başlarken ama unuttum

Aranıza gelişim aniden oldu bir çok değerli kişiler gördüm hepiniz ile tanışma fırsatım olmadı ani bir kararla gitme kararı aldım.. Az da olsa sizleri tanımak güzeldi forumsal.net üyeleri kendinize iyi bakın dostça kalın...
ALLAH a emanetsiniz...

Hatıra bırakmayı pek sevmiyorum:) Konuyu neden açtıysam?

Geri