Forumsal Futbol Takımı kuruldu!

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
"Forumda ona buna laf yetiştireceğim diye boyun ağrısı çekenlere yeni umut" sloganıyla yola çıkan Forumsal Futbol Takımı, proje kapsamında, futbol takımının İddaa'nın sponsorluğu yaptığı Rakipbul Halısaha Futbol Ligi'ne kaydının gerçekleştiğini duyurdu. Bu organizasyonun 10-15 kişiyi, forumdaki siyaset tartışmalarından kurtaracağı düşünülüyor.

Futbol takımına katılma talebinde bulunan 13 kişinin, bir dahaki sezonda en azından 20'ye kadar çıkarılması bekleniyor.

6mlaoW.png

Resmi transferleri tamamlanan leavemealone, 1,824,500 RB$ ile takımın en değerlisi pozisyonunda bulunurken, Jose Chilavert 304,000 RB$ değer ile takımın ikinci değerli ismi.

Öte yandan,Sherlock, Onurcan, ve Kartalizm ile transfer görüşmeleri devam ediyor.

Ebu Said gerçekleşen sağlık kontrolünde başarılı olamadığı için, ala'turka ise sözleşmeyi beğenmediği için şimdilik takımdaki yerini alamayacak.

Gerçekleşen transferlerle beraber Forumsal Futbol Takımı'nın değerinin 1,824,500 RB$ olduğu açıklandı. İstanbul Teknik takımında top koşturan Erdi Ayaz'ın ise tek başına değeri 23,956,833 RB$.

Gelen Oyuncular

leavemealone (Legend Pard Futbol Takımı)
Jose Chilavert (No Pasaran Futbol Takımı)
ecLipse (Boşta)
ilahimorluk (Boşta)
Excolls (Boşta)
Heisenberg (Boşta)
Heavenly (Boşta)
Corona (Boşta)
Akhilleus (Boşta)

Futbol takımı seçmelerine katılmak için: http://www.forumsal.net/forum-kural...ri-baslamistir.html?highlight=forumsal+futbol

Forumsal'ın Sesi

taraftarımızın benden beklentisinin büyük olduğunu biliyorum. büyük bi takıma geldiğimin farkındayım. burada olmaktan dolayı çok gururluyum. umarım formamın hakkını verip gerçek bir forumsallı olurum. başarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım konusunda sizleri temin ederim <3

Bu forumun erkekleri çok sosyal gerçekten tebrik ediyor ve başarılar diliyorum .d

Ben izlemeye kesin gelmeyi düşünüyorum ama şuan oynayamayacağım özel sebeplerden.

Güzel etkinlik, leavemealone idolüm umarım bir gün onun gibi tozu dumana katabilir ve havaalanında binlerce kızın benden "hi" dememi beklediğini bilmeme rağmen hiç bir şey demeden orayı terketmek istiyorum.

Vayy oynayamasak bile izlemeye kesin gelirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resmi kayıtlara göre 7 oyuncu olduk. Aktif olarak 3 oyuncuyla görüşme devam ediyor. :asd:

10 yıllık football manager geçmişime dayanarak(:p) maçlarda uygulanabilecek çeşitli taktikler hazırladım :p

önce şemamızı görelim

dfsdf.jpg

1. bölge: kaleci bölgesi zaten. ceza sahasından sorumlu. hız konusunda bir miktar iyi olması gerek ki libero kaleci rolünde oynaması gerek. (reeldeki örnek: timo horn)

2. bölge:
burada oynayacak olan arkadaşımız "çakılı stoper" rolünde oynayacak. hiç bir şekilde alanını terketmeyecek. kanatlara ve 6. bölgeye doğru uzun pas yapabilecek. (reeldeki örnek: bruno alves)

gereksinimler: top kapma & fizik & hız & pozisyon alma & pas

3. bölge: taktiğin en önemli mevkiisidir. burada oynayacak olan arkadaşımız, "regista", "pas dağıtan stoper" rolünde oynayacak. topa müdehale, geriden oyun kurma ve savunma özelliklerine ön plana çıkacak. (reeldeki örnek: pirlo, xabi alonso)

gereksinimler: -stoper özellikleri-, takım oyunu, pas yeteneği, vizyon, teknik

4. bölge ve 5. bölge: buradaki oynayacak arkadaşların performansına göre maçın kaderi belirlenebilir :p pek fazla açıklamaya gerek yok. sağ/sol açık (winger) ve sağ/sol bek. hız ve teknik çok önemli (reel: dani alves)

gereksinimler: hız, dayanıklılık, pas ve şut yetenekleri, dribbling

6. bölge:
klasik ofansif orta saha. hem orta sahanın merkezi hem de forvet arkası rolleri üstelenip ayrı yetten takımın "gizli forvet" rolüdür. (reel: sneijder, alex de souza)

gereksinimler: dayanıklılık ve güç, pas yeteneği, şut yeteneği, teknik, yaratıcılık, duran top.

7. bölge:
forvet/santrofor. bitirici özellikleri ile ön plana çıkabilecek. "pivot santrofor" ve "fırsatçı golcü" rollerinde. (reel: aguero)

gereksinimler:
bitiricilik, önsezi, kafa vuruşu, şut yeteneği, zıplama, denge ve güç.

diğer postta oyun anlayışı.

benim hedeflerim büyük. şampiyonlar liginde oynamak istiyorum. o yüzden forumda ona buna laf sokacağım. geçen sezon hocamız beni forvet arkası oynattı. hocamızın kararına saygı duydum ve elimden gelenin en iyisini yaptım. şimdi ise gerçek mevkiimde görev yapacağım için daha mutluyum. şampiyonlar liginde zor bir guruba düştük. maria, sosyalsorun ve leave gibi rakiplerle karşılaşacağız. biz aslında baştan beri leave ile karşılaşmak istiyorduk. guruptan çıkabileceğimize inancımız tam. rakiplerimize de başarılar diliyorum.

10 yıllık football manager geçmişime dayanarak(:p) maçlarda uygulanabilecek çeşitli taktikler hazırladım :p

önce şemamızı görelim

dfsdf.jpg

1. bölge: kaleci bölgesi zaten. ceza sahasından sorumlu. hız konusunda bir miktar iyi olması gerek ki libero kaleci rolünde oynaması gerek. (reeldeki örnek: timo horn)

2. bölge:
burada oynayacak olan arkadaşımız "çakılı stoper" rolünde oynayacak. hiç bir şekilde alanını terketmeyecek. kanatlara ve 6. bölgeye doğru uzun pas yapabilecek. (reeldeki örnek: bruno alves)

gereksinimler: top kapma & fizik & hız & pozisyon alma & pas

3. bölge: taktiğin en önemli mevkiisidir. burada oynayacak olan arkadaşımız, "regista", "pas dağıtan stoper" rolünde oynayacak. topa müdehale, geriden oyun kurma ve savunma özelliklerine ön plana çıkacak. (reeldeki örnek: pirlo, xabi alonso)

gereksinimler: -stoper özellikleri-, takım oyunu, pas yeteneği, vizyon, teknik

4. bölge ve 5. bölge: buradaki oynayacak arkadaşların performansına göre maçın kaderi belirlenebilir :p pek fazla açıklamaya gerek yok. sağ/sol açık (winger) ve sağ/sol bek. hız ve teknik çok önemli (reel: dani alves)

gereksinimler: hız, dayanıklılık, pas ve şut yetenekleri, dribbling

6. bölge:
klasik ofansif orta saha. hem orta sahanın merkezi hem de forvet arkası rolleri üstelenip ayrı yetten takımın "gizli forvet" rolüdür. (reel: sneijder, alex de souza)

gereksinimler: dayanıklılık ve güç, pas yeteneği, şut yeteneği, teknik, yaratıcılık, duran top.

7. bölge:
forvet/santrofor. bitirici özellikleri ile ön plana çıkabilecek. "pivot santrofor" ve "fırsatçı golcü" rollerinde. (reel: aguero)

gereksinimler:
bitiricilik, önsezi, kafa vuruşu, şut yeteneği, zıplama, denge ve güç.

diğer postta oyun anlayışı.

4 ve 5. bölgenin "İçe Kat Eden" olması daha çok işimize gelmez mi? Böylece 6 ve 7. bölgedeki adamlar hücumda yalnız kalmaz. :P Bu durumda 4. ve 5. bölgenin na gereksinimi ciğer oluyor. :D

4 ve 5. bölgenin "İçe Kat Eden" olması daha çok işimize gelmez mi? Böylece 6 ve 7. bölgedeki adamlar hücumda yalnız kalmaz. :P Bu durumda 4. ve 5. bölgenin na gereksinimi ciğer oluyor. :D

bende geçen seneye kadar çift ciğer vardı. 6 aydır top yüzü görmüyom şu an ne durumda bilemem

onu macin gidisatina gore belirleyebiliriz aslinda :) kontra&savunma oyun anlayisinda o bolgeler kanat ve bek olarak, ofansif duzende kanat&ice kat eden olarak is gorebilir. ayrica aynen ust seviyede hiz, dribbling ve ciger kapasitesi gerek :D

onu macin gidisatina gore belirleyebiliriz aslinda :) kontra&savunma oyun anlayisinda o bolgeler kanat ve bek olarak, ofansif duzende kanat&ice kat eden olarak is gorebilir. ayrica aynen ust seviyede hiz, dribbling ve ciger kapasitesi gerek :D

ne diyorsunuz arkadaşlar ben anlamıyorum futbol dilinde konuşalım ya da ben futbola çok uzak kalmışım:nee:

Geri