Forumsal Banner Rank Tag Çalışmaları Buraya

Konu sahibi son olarak 2411 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1043854_333835273414387_939107225_n.png

21cxwz7.jpg

#

6i75zr.jpg

Çalışmalar Kurban Bayramı Dahilindedir, Şimdiden Hayırlı Bayramlar ForumBahane Ailesi.

Rank olarak Splatter'inkiler başarılı, farklı..
Banner olarakda üsttekiler çok fena olmuş. Hem sade hem güzel. Başarılı gayet.

Cok guzel olmus, emeklerinize saglik.
Tesekkur ederiz. :)

Merhaba :)
Can sıkıntısından öyle bir rank yapayım dedim forum için bakalım beğenecekmisiniz
(Toplu etiketten rahatsız olanlara şimdiden özürlerimi sunuyorum:o)

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :cici:

Elimde tam renk kodları olmadığı için şuankilere yakın renklerde yapmaya çalıştım.

eibxqWO.png

aYID1CS.png

VJ8Gl9U.png

W2CfCTS.png

wa7HQRl.png

QHSE43k.png

EjILFgj.png

GLgRL8N.png

0MDMXbZ.png

gDvXCnG.png

I5FmejO.png

qVM9zmm.png

@Alaz. @Amy @Asr. @AUBURN @!!aLPaCiNo!!, @#ASOT, @тhaηaтσS, @-Ali, @..hezarpare.., @açelya, @AlexSkunk, @Asr., @AtknGndz, @Auria, @Bahar, @BeLa, @Buğu, @By BiLiNMeZ, @By_FaLCoN, @CastieL, @Cehennem, @Cia, @ÇiMeN, @Clever, @Depressive, @Dike, @Dila, @dinleme12, @Director, @DuaL, @ebru atıcı, @Elia, @*Kei, @EmRe+, @eski_toprak, @ExdiabLo, @EyLüL, @FeNeR1907, @Freyja, @Gokkusagi, @GSYuSuF, @GüLSe+, @Hatrım Kalır, @Hazal*, @HeavenLy, @Henry Chinaski, @ide@list, @ilahimorluk, @Ilankrali, @iNNocent, @insan_yavrusu, @Insomnia, @ipadtamiri, @Kaiken, @His, @Kartalizm, @Katre-i Matem+, @Elif @keroLayn, @KEZMAN, @KiLitli KaLp, @Kunduz, @Kırmızı, @MaTRaK, @Misanthropic+, @mnıl, @MuCiZe, @MyLastBreath, @Myself, @Mısra+, @Naevia, @Narin, @Nevra+, @No Pasaran, @Oggy, @oiseauderose, @OnlyDream, @ozgurctnky, @Pain+, @paradise, @Phoibos, @reis__, resistance, @sally, @sansibl, @Santiago, @She`+, @Sisimores, @Sky, @Sntrk, @Sonsuz, @TATLI+, @TATLI BELA, @tebessüm, @Ukala Sözler, @ultrAslan, @UMUTiSMET, @uslanmazaşık, @yasinx35, @YooNa, @Z3yn3P+, @ZiFiR., @£mRe``@BüşRa @PAŞA TORUNU @Perii @Pirithous @Pitre @potterhead @Remus@Jutenya @Leia @mak res @isimsormaz @Kaan @Kaiken @Kara @KaranLIK @keroLayn @EkoL EkoL@Ömrüm @ZiFiR. @ZeN @RoSe @Mira @Vaveylâ @Kıskanç @Akla Kara @adaLet_siz @DnZ @DenizZ @NazLı+

Çok hoş görünüyorlar inş begenilir ve kullanılır HeavenLy
Emegine sağlık :cici:

Bunlar kullanılırsa banlanmak isterim :honk: o rank çok hoşuma gitti :D

O değil de bana bildirim gelmiyor ne etiket ne alıntı bunu da bozdum sanırım :D

st50h.gif

Bu yazı şekli için hangi program kullanılıyor biri yardımcı olabilir mi rica etsem

st50h.gif

Bu yazı şekli için hangi program kullanılıyor biri yardımcı olabilir mi rica etsem

8svpv9h2.png

KaraBiber yarıştıralım mı ? .s :D

Banner Çalışması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri