Forumsal Banner Rank Tag Çalışmaları Buraya

Konu sahibi son olarak 2411 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jcjps.png

jcjpz.png

jcjqd.png

jcjpy.png

jcjqt.png

jcjqx.png

jcjr3.png

jcjr6.png

jcjrb.png

jcjrn.png

Resimlerin altı biraz geniş. Eger bu ranklar kullanılırsa geniş yerini düzeltirim o sorun degil :)

Harika wildguard ellerine sağlık.
Taglerdeki ---- olan çizgileri kaldırsan daha iyi sanırım ama çok iyi çalışmalar bunlar

Gerçekten çok güzel olmuşlar. ellerine sağlık.

Güzel olmuş çok beğendim.. emeğine sağlık..

harika calismalar ellerine saglik bence cok güzel olur bunlari kullansak
Gerçekten çok güzel olmuşlar. ellerine sağlık.

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Harika wildguard ellerine sağlık.
Taglerdeki ---- olan çizgileri kaldırsan daha iyi sanırım ama çok iyi çalışmalar bunlar

Teşekkür Ederim. Cizgisiz olarak denedim ilk basta ama biraz sade duruyordu istersen birtanesinin çizgisini silip yollayabilirim.

bende cok begendim Ellerine saglık :)

Aynen wild,çizgisiz olarakda bi görelim dostum çok iyi olmuş çünkü çizgisiz daha iyi duracağına eminim ben

Diğerlerini bilmemde ben böyle daha güzel buldum,ellerine emeğine sağlık harikasın :)

Çizgili ;

Çizgisiz ;

Akıllarda soru işareti kalmasın :)

WILDGUARD ben özel üye oluyorum ve benim mor rengim soluk olmuş onu biraz daha kou edebilir miisn :D ama kullanmayacaklarsa boşver dursun :D Bu arada bende tekrar befgendiğimi iletim :)

@WILDGUARD ben özel üye oluyorum ve benim mor rengim soluk olmuş onu biraz daha kou edebilir miisn :D ama kullanmayacaklarsa boşver dursun :D Bu arada bende tekrar befgendiğimi iletim :)

Kullanilirsa oynama yapilabilir renklerde ya da yazi fontunda. Sadece öyle ortaya attım ben :)

EmRe bey bunları kulalnalım ben gsli olarak bunları begenmemiştim zaten sende gslisin bence değiştir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri