Sen yeterki iste melegim♡Ay ay sezencim çok güzel söylemişsin.
Sabaha kadar dinlenirsin.
Bir ara Ahmet Kaya’nın şarkısını okumuştun o da mükemmeldi.
Devamı gelsin sezenim…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yeterki iste melegim♡Ay ay sezencim çok güzel söylemişsin.
Sabaha kadar dinlenirsin.
Bir ara Ahmet Kaya’nın şarkısını okumuştun o da mükemmeldi.
Devamı gelsin sezenim…..
Bez kontrolü yaparken “popişkolar temiz” lafımın eğlendirdiğini fark ettim:d sonra kollar ayaklar öpüldü…💖💕
Yine bir performans sergiledik, amatör bir anne ve profesyonel bir bebik
Az kaldı sen double olarak dinleyeceksin inşallah güzel anne✨♥️ (belki başlamışlardır bile, hesap edemedim:d)Gökçenin gülüşü son zamanlarda dinlediğim en güzel melodi yaa, çok sarılmak istedim şu an 🫂
Üff nasıl alıntı yapıyorduk alıntılayamadım@Larien
Şu an agu dan ileri gidemedik, oğlum yeni yeni sesini keşfediyor, yalandan bi gülümsüyor ama kızımda tık yok, anca ciddi ciddi baksın, elinden gelse bizi tokatlıycak korkuyoruz@Larien
Jcjfj ahahah ay çok güldüm kızın için söylediğine kfjf canı ne zaman istiyorsa o zaman güler… karizmatik bebek… maşallah♥️ büyüdükçe hem kolaylaşıyor hem de tatlılaşıyorlar değil mi?
Yine buralarda çiçekler açtı..kelebekler uçuştu ❤️❤️ Gökçe’m benim…
@amber hanım hoşgeldin seni görmek ne güzel..
Çok şüküüür, lohusayken iyi depresyona girmişim, artık mutluyum, 2. aydan sonra her gün daha da güzelleşiyor ve kolaylaşıyor evet. İlk 2 ay aynı anda ağlama krizine girdiklerinde ben de oturup ağlıyordum, biri kolikti sakinleşmemiz yarım saati buluyordu, gün geçtikçe sakinleşme süremiz azaldı, artık dikkatlerini de dağıtabildiğim için hemen susuyorlar şükür<3
Lanem, yok ben okuyucu olarak sık sık bakarım buralara, sadece yazmıyorumAy bi dk ikiz mii ben bunu da kacirmisiim 😍. amber hanimcim muhtemelen sana da yetisemedim, bikac ay sonra görürsün belki, cok sarılıyorum öpüyorum 🥰
Her türlü zorluguna kolayliklar diliyorum, cok cok mutlu ol 😘
Lanem, yok ben okuyucu olarak sık sık bakarım buralara, sadece yazmıyorumben de çok sarılıyorum, teşekkür ederim, zor ama dünyanın en güzel zorluğu bunlar, yapacak bişey yok, çok şükür
![]()