Nef'
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
varvarvarvarvarvaryaaaa yicemmmm![]()
İyi diyen sağardır zaten.jayusun sesi hakaten kötü ama
onu da mı paylaşıyorlar?ses atmayın arkadaşlar ne gerek var.
tedbir iyidir:ponu da mı paylaşıyorlar?
gerçi niye şaşırıyorsam?
yaaa bir şey diyecem şimdi... neyse...tedbir iyidir:p
paylaşmasalar bile dalga geçiyorlar![]()
bak bu doğru. aslında tüm mesele bu. dalga gecmek. dalga gecmeyi insanin kendisinde hak olarak görmesi. yıllardır buralarda herkes birbirini ezberlemis durumda artik. kim kendi halinde takılır, kimler dalga gecmeyi sever, kimler dalga gecerek dedikodu yapar. hepsi bilinen durumlardı zaten. fakat zamanla bu isler kafası uyusan insanların daha özel iletişim ortamlarinda yaptıkları bir rituel halini almisti. ve bu yillar surdu. gayet farkındayiz. kendi aralarinda milletin sesiyle, fotoğrafıyla, yorumlariyla alay edip durdular. özür dilemelerinin tek sebebi de bu işlerin ifşa olması ve tepki toplamalari. yoksa zerre pisman olduklarını dusunmuyorum. eger bir insani kendilerinden asagida görüyorlarsa, bunun böyle olduğuna inanmaya devam edecekler. asla bunun icin üzüntü duymayacaklar. karakter meselesi bu. bu şımarıklıgın, bu rahatlığın bir sonu olacaktı ve bu zamanlara kısmetmis hepsi o. herkes icin gecmis olsun diyebiliriz ancak.tedbir iyidir:p
Acapella tadında çıkıverdi bişeyler. Tabi yazarak.
Rap kategorisi açılana kadar buralarda takılacam![]()
tüh ya sljj roki ile uğraşacaktım biraz…..tedbir iyidir:p
Sana başka bölümden ayırdım orada geç kalmazsın artık :ptüh ya sljj roki ile uğraşacaktım biraz…..
Jayustan sonra sizi dinliyince bi gülesim geldi slkj
kız ne güzel kafa rahatladı pamuk gibi okuyordu ardında kafa leş dinlemeyi beklemiyordum şoklar içindeyim…..
tüh ya sljj roki ile uğraşacaktım biraz…..