Hiç Düşünce
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vazgeçmeyin yahu altı üst bi şarkı popstar yarışması değil bu rahat olunSöyleyeyim bir şarkı diyorum vazgeçiyorum. Milleti ağlatmaya ne hakkımız var.
Bellimi olur bir bakmışsın biri elimizden tutmuş şarkılar seni Söyler de şarkı söylüyorum.Vazgeçmeyin yahu altı üst bi şarkı popstar yarışması değil bu rahat olun![]()
Gelir mi bir ses.. hayranların bekliyordur.Hopee yüzünden canım çay çekti... fjkfjfj
Utanırım ses atamam... hfjfjGelir mi bir ses.. hayranların bekliyordur.
demle kız ne olcak 3 dakkalık iş hadi görim seni bu işin üstesinden gelebilirsinHopee yüzünden canım çay çekti... fjkfjfj
Yabancı mı var forumda ya.. evdekileri, akrabaları bu kadar görmüyorsundurUtanırım ses atamam... hfjfj
Hayranlarım için yakında kaset çıkarmayı planlıyorum. Malum devir ekonomi devri... hdjfj
Duyan elbette var. @Stockholm Sendromu @Melis @HosgeldinHarunAbi şahit jfjfnnAngie nin sesini duyan varmi merak ettim harbi. @angie
kiz yoksa sen bizi hor gorup baskalarinami ses atiyosun neeeeeeeee inanmiyorummm ya