Ashriel
Gümüş Üye
Ne hızlandırması... İFTİRA BUYUK GUNAHTİR. ajsjsksHızlandırdığın halde mi bu saniye fkfk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne hızlandırması... İFTİRA BUYUK GUNAHTİR. ajsjsksHızlandırdığın halde mi bu saniye fkfk
Sen de ala yı şapkalı a lı gibi okumuşsunBen tekerlemeyi sonuna kadar okumadım bile, inanılmaz.
Biliyorum o günaha girmem o yüzden fkfkNe hızlandırması... İFTİRA BUYUK GUNAHTİR. ajsjsks
hızlı okurken ufak çaplı şeyler olabiliyor Sirius, tabiii sen nereden bileceksin???
Benim hızlı okuduklarım var ışık hızıyla hemde ben bile dinleyince anlamıyorum kendimi. anlamazsınız diye atmadımhızlı okurken ufak çaplı şeyler olabiliyor Sirius, tabiii sen nereden bileceksin???
fjhgskfgjfdg.
rekor 1 saniye ile bende...
ben anlamam, duymadan hiiiç yorum yapmam.Benim hızlı okuduklarım var ışık hızıyla hemde ben bile dinleyince anlamıyorum kendimi. anlamazsınız diye atmadım
Naz değil çok berbat utanıyorum kendimden fkfkBende dinleyemedim @Sirius u ne ara yazdı ne ara sildi. Nazlı ceylan gibi kız dhudud