Forumsal Amatör Sesler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yahu zaten tatile çıkamamışım.. hava sıcak.. bir de üstüne dertli şarkılar dinletiyorsun skj
@Shinigami hanım haksız mıyım? ölmemizi istiyor gibime geldi….
Bunlar bize fazla arabesk Anna : )) Ben ilkinden sonra dinlemedim, kusura bakma Rk..
Zaten deniz fotograflari gordukce efkarlaniyorum… Fazlasi benim bunyeme zarar .pp

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Bunlar bize fazla arabesk Anna : )) Ben ilkinden sonra dinlemedim, kusura bakma Rk..
Zaten deniz fotograflari gordukce efkarlaniyorum… Fazlasi benim bunyeme zarar .pp

Aklıma arabesk dinlediğim için bana “Anna’nın kro halinide seviyorum” demen geldi skjhk ama ben kışın dinlerdim yazın dinlemem…..Rk sen de dinleme.. hava çok güzel…

Aklıma arabesk dinlediğim için bana “Anna’nın kro halinide seviyorum” demen geldi skjhk ama ben kışın dinlerdim yazın dinlemem…..Rk sen de dinleme.. hava çok güzel…
Ne yalan soyliyim, bugun bana sarki armagan ettiginde Muslum Gurses, Ibrahim Tatlises bekliyordum .pp Gayet guzel bir sarki secimi olmus, tebrik ettim seni Annacim : ))

@Shinigami hanım o kadar düz ki çok seviyorum onun neyin ne olduğunu eğmeden bükmeden söyleyişini 🥰
Evet RK bey çok arabesk ben de dinleyemiyorum farklı bir tarz bekliyorum arada bizi de düşünerek ?

Benim sesiz azcık güzel olsa dünya starı olurdum 😂😂

Geri