- Çözümleri
- 1
- Web sitesi
- www.aryajans.com
Rk’yı biri vursun sjk
Aşk acısına şahitlik ettik yeter….
yaşanmadan bilinmiyor anna hanim abla :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rk’yı biri vursun sjk
Aşk acısına şahitlik ettik yeter….
aşırı utandım şuan çok teşekkür ederim Nilda ya... cidden net insanları çok seviyorum@Klaus sadece konuşsan titrer burası 🥰
yaşanmadan bilinmiyor anna hanim abla :p
Bunlar bize fazla arabesk Anna : )) Ben ilkinden sonra dinlemedim, kusura bakma Rk..Yahu zaten tatile çıkamamışım.. hava sıcak.. bir de üstüne dertli şarkılar dinletiyorsun skj
@Shinigami hanım haksız mıyım? ölmemizi istiyor gibime geldi….
Bunlar bize fazla arabesk Anna : )) Ben ilkinden sonra dinlemedim, kusura bakma Rk..
Zaten deniz fotograflari gordukce efkarlaniyorum… Fazlasi benim bunyeme zarar .pp
ora neresi? durun tamam tam konum söylemeyin... burasi forumsal.Rk sen de dinleme.. hava çok güzel…
Ne yalan soyliyim, bugun bana sarki armagan ettiginde Muslum Gurses, Ibrahim Tatlises bekliyordum .pp Gayet guzel bir sarki secimi olmus, tebrik ettim seni Annacim : ))Aklıma arabesk dinlediğim için bana “Anna’nın kro halinide seviyorum” demen geldi skjhk ama ben kışın dinlerdim yazın dinlemem…..Rk sen de dinleme.. hava çok güzel…
Ne yalan soyliyim, bugun bana sarki armagan ettiginde Muslum Gurses, Ibrahim Tatlises bekliyordum .pp Gayet guzel bir sarki secimi olmus, tebrik ettim seni Annacim : ))
Bu şarkıda çok eğleniyor gördüğünüz üzere kfkf
Sen bizi cıldırtmak mı istiyorsun… yüzümüz değil içimiz güldü…… sese bak…