Forumsal Adminleri vs. Irc Adminleri

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakınız: Fark var
Seninle iyi arasında büyük bir
Fark var
Benimle senin aranda kocaman bir
Fark var!

Forumsal adminlerine göre gayet yumuşak olduklarını düşünüyorum. :D

(Tek eleştirim bu forum forumsala göre daha karışık, forumsal daha bir sade idi. Burda admin ve admin katmanları var bu bana bile çok fazla.)
(Hayır banlama yetkisi sadece kimlerde var onu bilelim ona göre şey edelim acsgajavakhags.)

Sizinle bizim aramızda bir fark yok. Şu İrc ve forumsal ayrışması kimseye fayda sağlamaz. Israr ettikçe kutuplaşma oluyor.

Forumsal adminleri = CNN Türk
Irc Adminleri = Flaş TV
sklj

• Beğen
Tepkiler: W
Sizinle bizim aramızda bir fark yok. Şu İrc ve forumsal ayrışması kimseye fayda sağlamaz. Israr ettikçe kutuplaşma oluyor.

Ben buna katılmıyorum. Forumsal adminleri Irc adminlerine göre daha sert ve kutuplaştırmacı bir yapıya sahiptiler. Orada daha çok arkadaş kayırma vardı.
Bende orada adminlik yaptım,. Kimse bana ben arkadaşımı korumadım ya da adminken sevmediğim üyeyi yermedim demesin inanmam.
(Benim arkadaşım yoktu ben oradan kazanıyorum sadece. (: ) (Herkesi biliyorum ama kimse beni bilmiyor anlayacağın.)
Burada gördüğüm ise daha çok insan kazanma potansiyeli olan adminlerin olduğu. Burda da kimse ile arkadaş degilim, tanımıyorum dahi hiçbirini ama gözlemlediğim olay bu. Bu benim görüşüm.
Bal gibi de fark var!

Son düzenleme:
Üff Hüma ne kadar boş yapıyorsun. Yaran ne acaba.
Sen de admindin Serap ın pm bilgilerini sevgilisine taşıyip kovuldun diye zoruna gitti heralde.
Ayse de ben de derya da emrenin arkadasiydik ama iliskimiz karara yansimadi hic.
Arkadaş kayırdığı için en iyi hiti alan forumdu tabi.
Yaranızı daha doğal yollarla sindirin.
Hakaret et derdin olanla mesela, daha samimi olur.
Doğaya çik,oksijen al mutlu ol biraz .

Forumsalda admin mi varmış

Üff Hüma ne kadar boş yapıyorsun. Yaran ne acaba.
Sen de admindin Serap ın pm bilgilerini sevgilisine taşıyip kovuldun diye zoruna gitti heralde.
Ayse de ben de derya da emrenin arkadasiydik ama iliskimiz karara yansimadi hic.
Arkadaş kayırdığı için en iyi hiti alan forumdu tabi.
Yaranızı daha doğal yollarla sindirin.
Hakaret et derdin olanla mesela, daha samimi olur.
Doğaya çik,oksijen al mutlu ol biraz .

Yalnız ben o yüzden kovulmadım. Ben kovulmadım bile.
Yanlış biliyorsun canım. Ben yönetimden ayrıldığım zamanlar biz Serap ile konuşmuyorduk bile. Hatta ben yönetimdeyken Serap beni sevmediğini defalarca dile getirmişti.hatırlatmak isterim. :D
Ben Emre'den bahsetmedim zaten burada. Emre forumun sahibi idi ve çok ayrı bir yerde. Ben eski yönetimden bahsettim. :D
Birde şu var bana samimiyetsiz diyorsun ya ahahahahahah.

Yalnız ben o yüzden kovulmadım. Ben kovulmadım bile.
Yanlış biliyorsun canım. Ben yönetimden ayrıldığım zamanlar biz Serap ile konuşmuyorduk bile. Hatta ben yönetimdeyken Serap beni sevmediğini defalarca dile getirmeşti.hatırlatmak isterim. :D
Ben Emre'den bahsetmedim zaten burada. Emre forumun sahibi idi ve çok ayrı bir yerde. Ben eski yönetimden bahsettim. :D
Birde şu var bana samimiyetsiz diyorsun ya ahahahahahah.

Eski yönetimde daha kaliteliydi.
Tek ben kalinca bozuldu ki hatalarim da cok oldu.
He canim he en samimi sensin.
Benim hafizami hafife alma bence,karli çikmazsın.

Eski yönetimde daha kaliteliydi.
Tek ben kalinca bozuldu ki hatalarim da cok oldu.
He canim he en samimi sensin.
Benim hafizami hafife alma bence,karli çikmazsın.

Benim yönetimden ayrılma sebebim üst yönetim de çıkan bir tartışmadan ötürüydü. Ben o zaman Emre ile yaptığım konuşmayı dahi iyi hatırlıyorum. Emre benim dinlenmemi istedi bende dinlenmek istemiyorum dedim ve bunun sonunda yetkilerimi aldı.
Benimde hafızamı hafife alma ki ben bu konuda sana laf demedim. Ben senin yönetimde olduğun zamanlar forumda bile yoktum. Yani yönetimine tanık bile olmadım. Tanık olmadan yorum da yapamam. (:
Senin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Beni tehdit etme cidden komik oluyor mutlu oluyorum bak. :D

Son düzenleme:

Benim yönetimden ayrılma sebebim üst yönetim de çıkan bir tartışmadan ötürüydü. Ben o zaman Emre ile yaptığım konuşmayı dahi iyi hatırlıyorum. Emre benim dinlenmemi istedi bende dinlenmek istemiyorum dedim ve bunun sonunda yetkilerimi aldı.
Benimde hafızamı hafife alma ki byarad sana laf demedim. Ben senin yönetimde olduğun zamanlar forumda bile yoktum. Yani yönetimine tanık bile olmadım. Tanık olmadan yorum da yapamam. (:
Senin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Beni tehdit etme cidden komik oluyor mutlu oluyorum bak. :D

Tehdit mi? hiç tarzım değil.
Aynaya bak diyorum, konu da benim yönetim tarzım değil zaten.
Yüzsüzlüğün.
By

Tehdit mi? hiç tarzım değil.
Aynaya bak diyorum, konu da benim yönetim tarzım değil zaten.
Yüzsüzlüğün.
By

Bir kadın ile nasıl konuşman gerektiğini öğren bence önce sen. Yüzsüz ne demek? Cidden çok ayıp.
Ben Emre'ye laf etmedim sana laf ermedim diyorum sen hala bana hakaret ediyorsun. Hayır kime neye bu gocunman anlamış değilim.
Burada senin laf söyleyeceğin en son insan benim beni zerre tanımıyorsun. Hakkımda yalan yanlış şeyler diyorsun birde hakaret ediyorsun. Trip atıcak yaşı geç lütfen by falan nedir abi ya?

Başka forumlara takılın da yönetim görün, bunlar pamuk pamuk.

Kavgayi 1 saat sonra yapin ay simdi takip edemicem :p

Plesk gerci sen anlatirsin di mi :d

Ben bunları Irc adminleri beni sevsin diye yapıyorum hep zaten. Sevin ve bana yetki teklif edin ahahshjskabsjs. Bana neden forumda yetki vermiyorsunuz üzülüyorum. :D

Mükemmel bir kişiliğim olduğunu hep söylerler zaten. Eksikleri oldu bunu kabul ediyorum diyen bir adminlik sen lütfen konudan çık.
Bende orada admindim bak bende hatalatımı görmüşüm ki çoğul konuşmuşum. Anlatabiliyor muyum?

Hüma hanim elinize emeginize saglik. Gercekten su siz biz muhabbeti bizleri uzuyor. Kimi arkadaslarimiz forumsal adminlerine ovguler yagdiriyor, orada peoblem yasayanlar buradaki insanlari ovuyor felan.

Artik hepberaberiz. forumsalci freefolk kardeslerimiz ve ircdeki kuzeyliler (Game of thrones’a selam olsun) beraber burada bir sekilde gecinecegimizi umit ediyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri