Forumsal:8 Sultangazi:10 | Düzenlenmiş Video Özet

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
Biz çok eğlendik maç sonrası ve öncesi sohbetler kahkaha şamata gırgır güzel bir ekip kurduk daha da büyür umarım. En basit tabirle bu yaptığımız organizasyon forumda sadece kavgaların hakaretlerin küfürlerin dedikoduların olmadığını böyle güzel şeylerin de olacağını çok güzel kanıtlamış oldu.

Biz çok eğlendik maç sonrası ve öncesi sohbetler kahkaha şamata gırgır güzel bir ekip kurduk daha da büyür umarım. En basit tabirle bu yaptığımız organizasyon forumda sadece kavgaların hakaretlerin küfürlerin dedikoduların olmadığını böyle güzel şeylerin de olacağını çok güzel kanıtlamış oldu.

aynen bro
bu etkinliği mümkünse hiç bırakmayalım

Senmisinn sensen süperdinn :cici:
bide 9 numara
helal size sizin sayenizde yukarıya cıktık :cici:
diğer maçdaa inşallah daha iyi oynar alırız maçı:dyg:...
Takımdaki herkes en az 7-8 aydır top oynamayan ve birbirleri ile ilk defa sahaya çıkan bir ekip çok daha iyi olacağız. Bir de forumdan bu kadar destek çıkacağını insanların hoşuna gideceğini düşünmemiştik bu da bundan sonra artı motivasyon katacaktır

devamında galibiyetler görelim beyler ki gelecektir ekip iyi yani oralarda olmayı isterdim

Takımdaki herkes en az 7-8 aydır top oynamayan ve birbirleri ile ilk defa sahaya çıkan bir ekip çok daha iyi olacağız. Bir de forumdan bu kadar destek çıkacağını insanların hoşuna gideceğini düşünmemiştik bu da bundan sonra artı motivasyon katacaktır

Walla ben büyük zevkle izledim Heisenberg indiir izle perscopeden dedi indirdim izledim..Biz kızlarda birşey yapsak gzl olacak kıskandım Erkekleri :trip:

Güzel olmuş arkadaşlar. Emeğinize sağlık.

Bir dahakine olur da denk gelirsem "forumsal seninle ölmeye geldik" diye tezavhürat tutarım ben de :d

Emeklerinize sağlık çok güzel bi maç olmuş Excolls attığı gol gerçekten süperdi tebrikler ..

ilahimorluk ve leavemealone'nin olduğu ortamın baya neşeli olacağına en baştan kefil olabilirdim, ışıklar görüntüyü zorlamış biraz ayağınıza, emeğinize sağlık.

Herkese yorumları için teşekkürler. Organizasyonumuzun güzel yerlere geldiğini görmek mutluluk verici. :)

Sabaha kadar bunla uğraştın demi hacı eline,emeğine,vaktine sağlık süper olmuş.Organizasyonun baş kahramanı olarak sana ayrı teşekkür ediyoruz.

Valla 5 buçuk gibi bitti işte. :D Periscope'dan alınan videonun uzantısı bayağı farklıymış. :) Zor oldu. :) Rica ederim benim için keyif. :)

10 numarada iyidi

Teşekkürler. :D

Valla helal olsun kaptan ugrasmissin buyuk emek vermissin. Ya ya ya sa sa sa jose kaptan cok yasa [emoji122]

Eyvallah Batu'm. :)

ayaklarınıza sağlık beyler, emeğine saygı jose. formalar cidden mor olmuş çok beğendim. adgsksjk

Mor istendiyse, sözümüzü tutarız. :D Teşekkürler. :)

10 numaradan kimse bahsetmemiş.
Tabi 10 numara kim ki :/

Aynen yeaa. :hih:

Geri