Forumsal 2026 İftar Buluşması

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Ben deistim cennet filan sizin olsun..

davet gelse katılmayı düşünürdüm de davet yok :d

Kedi önderliğinde pavyon etkinliği değil bu yalnız. Ramazan diyor.
Abi icinde bulundugum durumu anlatamiyorum galiba.
Beni allahin huzuruna bile yalniz gondermez. Bak citanin basladigi yere bak. Adam istese "ol" der cikarim degil mi? Heh bu kiz araya girip "allam bidakka" digip beni havada durdurur.

Beni allahin huzuruna bile yalniz gondermez. Bak citanin basladigi yere bak. Adam istese "ol" der cikarim degil mi? Heh bu kiz araya girip "allam bidakka" digip beni havada durdurur.
20250113_092026.jpg

Run'un yanına gidiyorum de sesini çıkarmaz..

O zaman görüşmeyelim kardeşim. Sade'den meydan sopası yemek istemiyorum.

Hocam light light hareketler
Kimsenin aile hayatına kimse karışamaz. Mutluluklar dilerim. Lakin izin alamayan erkek yoktur. Karısının kendisini kıskanmasından hoşlanan erkek vardır. O kadın da sanmasın ki (sözüm forumdan dışarı) ipler elimde. Alakası yok. Bu bir müsamere. Gerçek olmadığını bildikten sonra role devam edebilirsiniz.

Bu kadar güzel organizasyon, karısından izin alamayanlar ve iftara sadece oruç tutanların gittiğini sananlar tarafindan baltalanıyo :)

Ne demek izin alamamak. İzin almak ne arkadaşım.
Siz izin alabildiniz mi hocam ?

Geri