BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Forumları Gruplaşmalar Mı Biterdi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende tam tersi düşünüyorum bence gruplaşmalar bitirdi.Alakası yok yahu insanlar artık sosyal medyada zaman harcıyor forumlar demode anca Bizim gibi huzur evi ve Bakırköy kaçkınları takılsın pp
Sakin sakin takılıyoruz işte tansıyonun mu çıktı yine senin bana sarıyorsun..Onurcan sen de kaostan mı besleniyon nedir.ddd Yani rahat bırakkkk. Ne çok meraklısın ikili üçlü diyaloglara. Sakin sakin.d
Evet diğer forumlarda böyle benim gördüğüm kadarıyla bunlar benim düşüncelerim diğerleri ne düşünür ne eder bilemem.Niye diğer forumlar da mı böyle
Onurcan konuşuyorsun yanlış konuşuyorsun.. Ben sana daha bir şey demem demiyeceğim. Sen bilin..Sakin sakin takılıyoruz işte tansıyonun mu çıktı yine senin bana sarıyorsun..
Evet diğer forumlarda böyle benim gördüğüm kadarıyla bunlar benim düşüncelerim diğerleri ne düşünür ne eder bilemem.
Bu konuda ne var kaosluk çok merak ediyorum cidden konuşmak istemiyorsan konuşmazsın sen bilirsin.Onurcan konuşuyorsun yanlış konuşuyorsun.. Ben sana daha bir şey demem demiyeceğim. Sen bilin..
Aynen şöyle oldum. İdrak edemedim bi an :dOkuduğumu anlamıyor muyum diye tekrar okudum.