Forumlardan Konu Çalmak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Özellikle ForumBahane'de Emre, ben ve Gülse'nin konularını başka forumlarda görüyoruz.
Emek hırsızlığı oluyor.
Ç/almayın. (:

Kaynak gösterildiği takdirde bilginin yayılması güzeldir.

Özgün konular kaynak belirtilmeden alınamaz,alınmamalı.

baska forumdakı konularıda burda goruyoruz normaldır ;D
konu acanlar kendı yazıyor sanki icerigini
herkez bi yerden calıyor haber sitesinden forumdan vs
bahane sözlük en orjinali dicemde ondada
eksisözlükteki 1 yoruma göre konu acıyor arkadaslar
biraz kendiniz olun :D

Hepiniz biryerlerden araklıyorsunuz zaten :D elinizle kaç konu yazdınız bugüne kadar ? Dediğim olay.

Kopyala yapıştır yapıp açılan her konu çalıntı yada alıntı .Benim konumu çalıyo demek saçma ,zaten sen çalmışsın onu ;)

Hayat paylasinca guzel. Her forum baska bi forumdan caliyo zaten, problem yok bence :D

Forum ortamları bu yüzden var.
Kopyala-yapıştır yapmak içindir.

Kendime ait olmayan yazıları paylaşmak istemem..

Her yazımın bana ait olmasınından hoşlanırım.
Ve öyle yaparım.

Sağ tuş yasağını aşmak kadar kolay bir iş olmamalı.
Özgün konular alınmadığı sürece bir sıkıntı yok.

ona bakılırsa buranın forum oyunlarının bütün konuları baskayerden alıntılanma
ztn cogu kişide ordan gelme;)

Burada ki bazı oyun konuları benim açtığım konulardan evet. Bunda sıkıntı yok da dün bir foruma denk geldim. İlk açıldığı zamanı da hatırlıyorum bahane yi klonlamışlar resmen. Logo bile aynıydı neyse ki bi kaç ekleme yapıp çirkinleştirmişler. Benim o zaman ki üye nickim de vardı. :D Yapmışlar ama olmamış. 6-7 kişi var onlarda yetkililer. 2014 ün teknolojisin de çıkışlar sağdan diye espri yapan adminleri bile var. :d Bide nickini topaca benzettim diye alındı bana :p

forumlar zaten butun net aleminden alintilarla hayat bulan paylasim platformlari. hal boyle olunca forumdan konu calma konusu biraz tebessum ettirdi.

Elbetteki konular vahiy yoluyla gelmiyor bize; ama ana kaynaktan almak başka bir şey, bulup emek vermiş bi forumdan çalmak başka bir şey. Alıntı konu da olsa özgün de olsa hırsızlıktır.

Normal .forum ortamı böyle.

Şahsıma, En az yarım saatte basit bir tarif bile yazdığım olmuştur Annemden gördüğüm aklımda kaldığı kadar onları bile çalmışlar insafsızlar hayır kendimden şüphe ediyorum bir şey değilde :D

Şahsen alıntı konuların kopyalanmasına karşı değilim.
Fakat kişinin kendi araştırmaları ve bilgi birikimleri sonucu eliyle yazdığı konuları kaynak belirtmeden almak 'ç'almaktan başka bir şey değildir gözümde.
Çalıyorsunuz en azından başlığını falan değişin asgdahdjk Utanmasa altında ki yorumları da copy paste edecek taklitcileri tanıyorum. (ne yazık ki. )

Geri