forumlardaki karanlık dönemler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
karanlik demeyelim de en tartisirken kendini kaybeden atesli tartismaci arkadaslar vardi, delicesine yazarlardi siyaset onlarda futbol onlarda para isleri onlarda fikirleri ugruna kufur eder banlanirlardi..Simdi o cilginca tartisan insanlarin zaman icinde fikirlerinin ve kendilerinin yumusamasina sahit oluyorum, minnos minnos yaziyorlar hosuma gidiyor. Onceki ve sonraki hallere sahit olduk bi bakima forum fosili diyebiliriz artik birbirimize.....

Son düzenleme:
karanlik demeyelim de en tartisirken kendini kaybeden atesli tartismaci arkadaslar vardi, delicesine yazarlardi siyaset onlarda futbol onlarda para isleri onlarda fikirleri ugruna kufur eder banlanirlardi..Simdi o cilginca tartisan insanlarin zaman icinde fikirlerinin ve kendilerinin yumusasamasina sahit oluyorum, minnos minnos yaziyorlar hosuma gidiyor. Onceki ve sonraki hallere sahit olduk bi bakima forum fosili diyebiliriz artik birbirimize.....
ve benim senin üye sözlük konunu açmış olmam...........................

• Kahkaha
Tepkiler: W
ve benim senin üye sözlük konunu açmış olmam...........................
Paris Hilton bile hazir duzene bu kadar konmadi senin kadar. O is nasil oldu, nasil baskasinin actigi konu sen acmis gibi gorundu hala anlam veremedim. Tahmin ettigim adminin parmagi var bu iste bence ama gunahi boynuna......

Ha, bir de şey var ya, birkaç ay bir sunucuda admin'lik, oper'lık falan yapmıştır, gelip ikide bir der ki:

"BİZ DE YÖNETİCİLİK YAPTIK KARDEŞİM!"

Forumsalın ilk satıldığı dönem…

emre ve restfull’un ayrılığı kadar hiçbir olay forumu karanlığa sürüklemedi........ çöken aşkınızın enkazı altında bizi bırakmaya hakkınız var mıydı.......... yani bizi ircforumlarına satmaya...........

Son düzenleme:
her hafta kanlı bıçaklı çatışmalar akabinde havada uçuşan banlar … sürekli kutuplaşma … içinden geçen konusun gerçekten içinden geçildiği o karanlık zamanlar…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bide okuyamıyorduk hemen siliniyordu kafayi yiyorduk ahaha
Bende tam yazacakken banlaniyordum kafamdan dumanlar çıkıyordu :d

• Hehe
Tepkiler: W
Ophelia♡, Rana♡, Sonya♡, ßukre♡, Eksen, Maria Puder♡, Mueddeb♡, Gülse♡, Yesil♡
Dur dur geliyo yavaş yavaş .p

Son düzenleme:
Geri