Forumda da çözüm süreci oldu işte, rahatsız mısın alla alla :d@HosgeldinHarunAbi o zamanlar maraba, biz yöneticiydik. Gün oldu devran döndü. Forum yönetimleriyle, Ülke yönetimleri el değiştirdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda da çözüm süreci oldu işte, rahatsız mısın alla alla :d@HosgeldinHarunAbi o zamanlar maraba, biz yöneticiydik. Gün oldu devran döndü. Forum yönetimleriyle, Ülke yönetimleri el değiştirdi.
Yok ben halimden memnunum. Forumun sizin, ülkenin bizim yönetimimizde olması çoh hoşForumda da çözüm süreci oldu işte, rahatsız mısın alla alla :d
Başarılı biri olduğuna inanıyor musun?
Karizmatik biri misin?
Sizi alan yaşadı mı?
Sosyal ortamların aranan kişisi misiniz?
Bilgili ve sözüne güvenilir biri misin?
gibisinden seri anket başlıkları açıp hemen hepsine "evet" yazıldığı dönemler.
Şey gibi oldu bu m.ò m.s klaustan once klaustan sonra oyşForumdaki karanlık dönemler @Klaus geldikten sonra başladı kdkdkd
Aksine Mutlakiyeti yaşıyoruz sanki.Sanki simdi Renösans'i yasiyoruz.
Daha cok halk oportunist sanki.s.sAksine Mutlakiyeti yaşıyoruz sanki.
@Jesse JamesHiç.Sanki simdi Renösans'i yasiyoruz.
Sanki simdi Renösans'i yasiyoruz.
O da benim Tag'da .pp sevgili MihriBu Rönesans'ın esansı eksik.
kanka buranın kökeni de irc :dİrcciler yazmasın bu konuya banlarım. En karanlık yollardan Forumsalcılar, Forumbahaneciler, Forumuzcular geçti. Satıldık, örselendik, banlandık… Neler yaşadık neler…
Alternatif forum bile açtık.
Bana kalırsa en karanlık dönemi ircciler yaşamış içinizdeki öfke ve kine baksana ;qpİrcciler yazmasın bu konuya banlarım. En karanlık yollardan Forumsalcılar, Forumbahaneciler, Forumuzcular geçti. Satıldık, örselendik, banlandık… Neler yaşadık neler…
Alternatif forum bile açtık.