Forumlardaki cilveleşmeler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Forumda yapılan cilveleşmeler şu zamanlarda pek yok çünkü herkes herkesin zaten eski sevgilisi lol -şaka tabi-
Eskiden bu olay hep forum oyunlarında başlardı.
Önce hafiften birbirine laf atmalar,sonra dinlediği parçaları yazıp mesaj göndermeler ve en efsaneleri ise 'üstteki üye ile asansörde,ıssız adada bilmem nerede kalsan ne yapardın' sorularının altında yaşanırdı.
Şimdilerde yok diyorum aslında belki de vardır da ben denk gelmiyorumdur bilmiyorum.
Hepimiz kardeşiz arkadaşlar avatarına düşüp imzasına kanmamak gerek...
Sonra ayrılınca forum oyunlarında kavgaların her evresini okumak bize düşüyor.

Doğru bir yazı olduğu aşikar yani yaşanmışlığı çoktur. Lakin, bir insanın avatar veya imzasından ötürü ilgi duyulmasını akıl tutulması ile değerlendirmek lazım.. Manidar bir yazı ama Aze yazmış ise vardır bir bildiği dedim geçtim gittim. :)

Doğru bir yazı olduğu aşikar yani yaşanmışlığı çoktur. Lakin, bir insanın avatar veya imzasından ötürü ilgi duyulmasını akıl tutulması ile değerlendirmek lazım.. Manidar bir yazı ama Aze yazmış ise vardır bir bildiği dedim geçtim gittim. :)

Onu esprisine yazdım ama bu gözler birini daha görmeden yazdıklarına bakarak aşık olanları da gördü,o yüzden hiçbir şeye şaşırmam.

Aze bu yazıdan sonra oyun oynamaktan korkar oldum bak :)

Dede senlik bişey yok sen üzerine alınma yahu. Bir ayağın çukurda almışsın eline bastonu ve segman tutuyo zaten ahueaheua :gulus: gönül rahatlıyla oyna sen oyunlarını :D

Aze haklı daha burada hiç öyle cilveleşme olaylarına rastlaşılmadı. Önümüzdeki günler ne olur muallak.

Dede senlik bişey yok sen üzerine alınma yahu. Bir ayağın çukurda almışsın eline bastonu ve segman tutuyo zaten ahueaheua :gulus: gönül rahatlıyla oyna sen oyunlarını :D

Aze haklı daha burada hiç öyle cilveleşme olaylarına rastlaşılmadı. Önümüzdeki günler ne olur muallak.

Genel forumlardan bahsettim,burada herkes birbirini az çok tanıyor,bu olay çok yaşanmaz diye sanıyorum.

Geleceğe yön veriyoruz gibi hissettim şu an.. Gardını alan var mı acaba? İşin şakası bir yana, günümüzde hala böyle olayların olmasından ziyade, yaşanıyor diye düşünmek bile delice.. Ama insandaki açlık, hazımsızlık bir türlü bitmek bilmiyor..
O yüzden ne yapıyoruz? Mesajlarımızı çok dikkatli seçiyoruz, rica ediyorum.. (gülüyordu)
Teşekkürler efenim..

Bayılırım. Dünyada yapmaktan hoşlandığım en büyük olaydır. Hatta yan masadaki kızı/erkeği 3 saat göz hapsine aldıktan sonra yanına gidip selam dahi veremeyecek özgüvensizlikte olanların bakışlarının altında bu "cilveleşme( ? :p )" işini yapmak hayat gayemdir.

Kadın ve erkeğin olduğu her yerde olan ve olağan karşılamamız gereken hede. Kimseyi ilgilendirmemelidir. Bu arada Mahmut bey özel mesajınızı aldım, kıps ; )

Geri