Forumlarda sonu yürümeye neden olan oyunlar

Konu sahibi son olarak 666 gün önce görüldü
Sanalda asklara cok sasıyorum sıf yalan dolan insanı Real'de bile gercek manada tanıyamadıkdan sonra yok chat yok forumlarda sevgili yapmak cok yalancı geliyor ha biz zamanında yapmadık mı cok yaptım sahsen ama bir hafta gecmedi bıktım bıraktım.

+1
zamanında biz de böyle çok sevgili yaptık, 90-100 falan. sahsen ama nb nin dediği gibi 3-5 gün sürdü hep. geçek manada danımayadıkdan sonra hepsi boş

Oradan ekmek çıkmaz ama tabi yine de siz daha iyi bilirsiniz benim ponçiklerim.

böle salak şeyler sadece burda var :ppp manyak munyak işler :pp

Bazı üyeleri gören de forumda atomu parçalamayı falan tartışıyor sanacak şlkjlk

Bence direkt ayrı bi yürüme alanı oluşturulsun yürümek isteyen orda yürüsün şansen ben oyunları yürüme amaçlı kullanmıyorum .d

Forum rankı yaparken yardım edeyim fırçanın ucunu tutarım paleti tutarım damlamasın diye peçete tutarım :D

:D :D
bak bu teklif çok cazip ancak ucundan tutman yetmez. Sen yap bana ver ben katılayım, sen katılma. Olur mu ? :anla:

:D :D
bak bu teklif çok cazip ancak ucundan tutman yetmez. Sen yap bana ver ben katılayım, sen katılma. Olur mu ? :anla:

olmaz rüyada time vivır açıomuşuz :D yarısı sen yap yarısı ben sen katıl ödülleri kırışırız dişli rakip varsa söyle onuda ekibe alalım 1.liği garantileyelim :D

Geri