Forumlarda sonu yürümeye neden olan oyunlar

Konu sahibi son olarak 669 gün önce görüldü
Üstteki aşığım dese ne dersin; direk nabız ölçüyo :D

Yuruyorsam su an dinledigin şarkı kime armagan olsundan yuruyorumdur. Ahahljkgl

Maksat yürümekse zaten konu bulurlar.. Konu bulamazsa özelden yürürler..

aegishjalmur Yürümediğin kaldı mı Serkan yaa, herkesten kaçar senden kaçmaz dsadjfdjk Benim başım bağlı artık, kaybettiniz beni.. :sırıt:

Bilinenin aksine herkese yürümedim, hatta hiç yürümedim... :aeg: gerekirse ayırırız nema problema :D

ilişkiler üsteki üye ile asansörde kalsanız oyununda başlar, içinizde bir şey kalmasın konusunda biter. :cici:

Ben Serkan'ın daha tek kıza yürüdüğüne şahit olmadım. Kalbi dilinde olanlardan korkmayın da özelden yürüyenlerden korkun bence. ^^

http://www.forumsal.net/kisisel-sayfaniz/487278-sanal-uyku-2.html

budur abi. hiç tarzım olmayan cümleleri siz deyerli üyelerimiz için kurup örnekleme yaptık. kişisel konular yürümeye müsayit. tabi öyle süslü püslü yazmakla bitmiyor. bütün mesajları beyeneceksin, şarkı linki atıceksin. yoksa kızı unut yani.

evet arkaşlar mesajımızı beyendiyseniz kanalımıza abone olmayı unutmayın. bir başka çıtır kızlara yürüme mesajında daha görşmek üzre.

Alavarez alınma sen bunlar örnektir bebeyim

(postları beyenmeyi unutmuşum)

Korkudan gelen arkadaşlıkları bile reddediyoruz amanha millet yanlış anlamasın diye. kaldıki oyunda birine canım desek aha bunlar aşkı sevgiyide geçti dahada ileriye gidiyorlar diyecekler.kalp fesatsa ne yapabilirsin.

Çok bayağı geliyor, gerçekten.

Sanalda asklara cok sasıyorum sıf yalan dolan insanı Real'de bile gercek manada tanıyamadıkdan sonra yok chat yok forumlarda sevgili yapmak cok yalancı geliyor ha biz zamanında yapmadık mı cok yaptım sahsen ama bir hafta gecmedi bıktım bıraktım.

Aziz petriklerin ve rahibe terasaların olduğu kutsal bir forumdayım sanırım xd

Geri