Forumlarda hiç yetkili olmamış üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
İşte bu ben oluyorom, 2004 yılından beri aktif forum yaşamımda hiç yetki almadım. Belki de vermediler ahah
Bazıları da yetki meraklısı, çok seviyor yönetici olmayı.. gerçi bu sene apartman yöneticisi olabilirim ahah.
Silinince bir de insanları özel üye ya da emektar yapıyorlar :)
Sus işte emekli ettik seni..
No Pasaran hâlâ yetkili değil mi ya haah.

Benim çok sayıda aktif olduğum forum olmadı, bu alemlerle tanışmam da çok geç oldu zaten. Şimdi kapanmış olan butik bir forum vardı, orada sup mod’dum jfjd Ben yükselemeden forum kapandı jdjd Aktif yazıyorken anlı şanlı günlerini geride bırakmıştı zaten ve uzatmaları oynuyordu. Orayı çok severdim. Buradaki menemen çocuğu da oradan tanırdım (menemen deyince anladınız kdjd) hatta dea (pieta), lacivert (asel miydi burada) gibi nicklere de çok tanımasam da oradan aşinayım. Yüksek gerilimli bir yer değildi ya da kaoslu ya da ben o dönemine denk gelmemiştim. Üye olmak daha kolay ve daha eğlenceli bence.

Forumsalda oldum yönetici. Cidden çekilecek dert değil. O yüzden bazı yöneticileri belli noktaya kadar anlayabiliyorum. Kimse kolay memnun olmuyor.

• Üzgün
Tepkiler: Sim
en yüksek yetkim sanırım altın üyelik oldu….. eski mesajlarımı düzenleyebiliyorumksjl.

@yeLda hanımcığımı bir ara zorla yaptılar yetkili ahaha.
Ama hakkını veriyordu, yeter ki zaman ayırmak istesin.

Yetki kafa şişirir sadece
Eğlenemezsin hep ciddi takılmak zorundasın ahahaha
Bi forumda yetki almadım çok şükür takılıyorum serseri serseri

Geri