forumlarda aşk..

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1558 gün önce görüldü
Burda bizimle beraber 2 cift var ve hcbirimiz lay lay lom pesinde degiliz
Genellemeleri dogru bulmuyorum
Ve rencide oluyorum acikcasi herkes gordugunu sevebilir marifet uzakta olupta yakin hissettirini sevebilmekte ..
Ayrica biraz saygi cunku bu kisisel tercihimiz bizlerin..

~

aslinda forum ve ya sosyal ag asklarina hic inanmam, sanal olarak hic bi zaman ashik olmadim sanala da yeni takilmaga basladim can sIkintisindan kurtulmak icin. ama yine de fikrim degismedi.
sanal olarak hic ama hic mumkunati yok benim icin birini sevmek. baskasinda gorurum begenirim bu durumu, ama kendimde hic yasamadigim bi sey oldugu icin garip gelir ve inanmiyorum da oyle bisi yasayam. kisacasi baskalarinin dusuncesine saygi duyarim ama forumda asklara inanmam. yani benim icin olamaz soz konusu degil. uste hanim kizimiz soylemisken insan bakislardan etkilenmeli. oyle gormedigimi sevemem.

Forum dahi olsa onca üye içinde biri seni etkileyebiliyor, gözlerin onu arıyor, onu takip ediyor ona kitleniyorsun ve bu anlamda o sıradanlıktan çıkıyor.

o kişiye ulaşabilmek iş o zor.

Bir de en büyük riski bunu alışkanlık haline getirmek. O zaman bir aldatmaca içinde yalandan yaşarsın kendini kandırırsın yani.

Kısır döngü olur bu noktada işte ben korkarım.

Güzel yorumlar geliyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Faydalı konu ve yorumları çok seviyorum.:hi::hi:

Sanal diyince karşınızdaki kişiyi 1'ler ve 0'lardan oluşan kodlar olarak algıladığınız müddetçe mümkün olup olmadığını bilemeyeceksiniz. Karşınızda etli butlu insan var. Bunu klavyenin ötesine geçip Nevizadede karşılıklı bira içince anlayacaksınız. O da sevilip aşık olunabilen bi insan

Bu forumda tanışıp evlenen iki tane çift var.
Bunun ortam ile ilgisi yok kişilerle ilgisi var.

Burda bizimle beraber 2 cift var ve hcbirimiz lay lay lom pesinde degiliz
Genellemeleri dogru bulmuyorum
Ve rencide oluyorum acikcasi herkes gordugunu sevebilir marifet uzakta olupta yakin hissettirini sevebilmekte ..
Ayrica biraz saygi cunku bu kisisel tercihimiz bizlerin..

~

Lydia , ne güzel.
Yorumlar bunu kınayıcı doğrultuda değil.
Bilakis, kalıcı ve gerçek türüde zikredilmekte ve övülmekte.
bak bir arkadaş "başarabilene ne mutlu" demiş :)

Sanal diyince karşınızdaki kişiyi 1'ler ve 0'lardan oluşan kodlar olarak algıladığınız müddetçe mümkün olup olmadığını bilemeyeceksiniz. Karşınızda etli butlu insan var. Bunu klavyenin ötesine geçip Nevizadede karşılıklı bira içince anlayacaksınız. O da sevilip aşık olunabilen bi insan

bu da guzeldi. bakish acilari farklidir iste.

Erkek için konuşuyorum eğer sen adam isen karşındaki de hatun gibi hatun ise çokta güzel yürür forumdan taşar reele de dönüşür bu forumda tanışıp nişanlanan evlenen arkadaşlar oldu ki ilişkileri gayet ciddi olan bir iki çift daha biliyorum gayet de oluyor iki kişide kendini bildikten sonra mesele kim olduğunu ne olduğunu bilmekte

yakın bir arkadaşımı evlendirmiştik bir forum güzeliyle :)

Bana mı denk geliyor ne ama ben çok gördüm sanal alemden real hayata geçip evlenen kişileri :)

olsa da yaşasak :T:

ustam teessüf ederim.
3. Numaraya, "Jesse gibi Aşk yaşayanlar"ı eklermisin lütfen !

Benim Aşklarım en gerçeği, en masumu, en kırıcı olmayanı :cigaraci:

Sevgilim bugun sende bi degisiklik var
yazi tipinimi degistirdin adhkl

forumlardaki aşklara bakış açım:
NqWOAX.jpg

ustam teessüf ederim.
3. Numaraya, "Jesse gibi Aşk yaşayanlar"ı eklermisin lütfen !

Benim Aşklarım en gerçeği, en masumu, en kırıcı olmayanı :cigaraci:

Yani sen aşkın ta kendisisin ha dostum :)

Oggy yani hayran kaldım valla.
Nerden buldun,nasıl buldun bunu ya :)
bakış açını çok iyi anladık inan, süper :heyoo:

Yani sen aşkın ta kendisisin ha dostum :)

Oggy yani hayran kaldım valla.
Nerden buldun,nasıl buldun bunu ya :)
bakış açını çok iyi anladık inan, süper :heyoo:

videoları izlerken beğendiğim yerleri durdurup screen shoot alıyorum. vatsapta falan da kullanıyorum güzel oluyo. :D

nedense bana inanması güç geliyor.

Forumda aşk yaşamıyorum ama bu yorumları yapanların yarısından fazlası özellerde kızlara asılan tipler :) Hiç yaşamadılar,asla yaşamazlar :D:D

Geri