Forumlar sizin için ne ifade ediyor?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Egleniyorum ben ya 😎

Konuştuğum üyelerden aldığım geri dönüşler doğrultusunda özetle onlar için çok şey ifade ettiği ama aynı zamanda hiçbir şey ifade etmediği sonucunu çıkardım.

Girerek alterimi tatmin ederim,eğlenceme bakıp sakinleşmeye oynarım.Diğer türlü hayli dehşet-ül vahşete bürünüyorum.

Buzlu badem. Evet.

Hep bi gitme cabasindayim ama dönüp dönüp geri geliyorum .d

hatıra olarak kalıyor..

• Beğen
Tepkiler: Aze
Eğleniyorum ya. Onca seneyi devirdik. iyi kötü birçok anı paylaştık yeri geldi yüzünü bile görmediklerimizle.
kızdığımız zamanlar da oldu,hep beraber kahkaha atarak yazıp okuduklarımız da.
Ara ara birkaç sene ara veriyorum forum detoksu :d sonra geri geliyorum ama her geldiğimde de az çok aynı yüzleri görmek iyi hissettiriyor seveyim sevmeyeyim farketmiyor.
Ve evet hatıra kalması olayı. Forumu kapatmazlarsa bi on sene sonra ender gibi eski mesajlarımı ortaya çıkarmayı düşünüyorum...etiketlemedim ama şimdi büyücü gelir şurada şunu demiştin demeden gidiyorum...

Bana yazacak yer lazım, hüznümü veya goygoyumu abartacak yer lazım, başka türlü rahatlamam zor, ve bu mecranın forum olması, sözlük olması çok olası, 20 yıldır olduğu gibi. Mesela hiçbir zaman ikisi aynı anda olmaz.

Şuvam burayı hâlen seviyorum, 3 aydır filan aktifim yeniden, fakat tükeniş yakın, tükendiği zaman gıcık alır ve giderim, yazacak başlık açacak başlık bulamazsam panik atağın gelmesi gibi adeta bir tsunami olur bedenimde,

bakıyorum hâlen hiç cevaplamadığım yahut 5 sene önce cevaplayıp zaman aşımına uğramış konular var, yazıyorum, bitince muhtemelen sözlüğe dönerim.

eski hali var bende hep, bir şeyler öğrenebildiğim tartışmaların olduğu keyifli ortamlardı, yeni insanları tanımaya olanak sağlardı, şimdi fıs hep nane.

Son düzenleme:
Hiç.
Arka bahce.
Alter Egoyu anlama.

Alışkanlık.Unuttuğum zamanlarda oluyordu.

20 küsür yıllık alışkanlık, ve eğlence platformu.. sayfayı kapayınca herhangi bir ifade anlamı kalmıyor..

eskiden çok daha fazla şey ifade ediyordu elbette. ancak şu sıralar forum denilen şey; en azından bu mecra için konuşmak gerekirse üç ya da beş grubun birbirlerine iğneleyici cümleleri okuduğumuz sıradan bir yere dönüştü. tabi anlam yüklediğiniz şeyle de alakalı bu durum. belki de hep böyleydi de biz öyle görmek istemiyorduk. e tabi bir de bunun evrimsel süreci, buna istinaden de bir sonucu. neyse, gerisi lafı güzaf.

Bazen hiç bişey bazen çok şey.
Şuan hiçbişey mesela :D

Forumlar ölmüş, Allah rahmet eyleye. Nerde o eski forumlar. Zamanında az mı forum sitesi açmadık, yönetmedik. Biliyoruz bu işleri. Forum ruhu da ölmüş, kültürü de. Bizim ki nostalji olsun diye takılmaca.

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri