Forumdan tanıdığın birini facebook'ta arkadas olarak eklemek

Konu sahibi son olarak 3288 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat edilmesi gereken bir durum. Sebebine gelince kişiye guvenirsiniz ve o sizin tüm facebook profilinizi tavaf ederek sizin sevmediğiniz ozelinizi paylaşmak(fotoğraf,kişisel bilgiler v.s) istemeyeceginiz kisilere sizi deşifre etme tehlikesi vardir.
çok guvendiginiz biri bile olabilir bu dikkatli olmakta fayda var.

Bknz: laf sokmali bir konu.
Bknz : mecbur bırakanlar utansin
bknz: ağır işsiz

Aha bir yil once bendede oldu. Sonra bir suru tatava.
Niye face vermiyor sun diyenleri bu konuya davet ediyorum.

Vermesen de buluyorlar. İşleri güçleri yok çünkü bir de üstüne düşüp araştırıyorlar.
Birbirlerine gönderiyorlar falan bak buda bu diyerek.. Bir de meziyetmiş gibi gevşek gevşek itiraf ettiklerini zannediyorlar. :T:

Panzehiri: Kimseyle bunu rica edebileceği kadar samimi olma. (şahsıma hitap)
Amacı sohbet etmek ise bunun için burasını yeterli bulması gerekir zaten. He beklemediğim şekilde güven olgum kısık ateşte pişiyor olur,buradan hesap kapatma olasılığı olduğu için mail adresimi verebilirim en fazla.

Yapanı Bildiğimden hiç bir zaman facebook adresimde ekli olmamıştır :p

Bir kaç kişiye yaptığını gördüm bu kişinin ve asla ne ekledim ne de beni ekleyecek yakınlığı gösterdim.

Rica ediyorum bu kadar boş vaktiniz varsa daha güzel şeylerde harcayın.
Listemde ekli olan bir kaç kişiyi seviyor selam ediyorum.

Ozelsiniz,seviyorum sizi biliniz.

Benimde yillardir tanidigimi sandigim dost dedigim kisi, sadece facemde kendisinin ekli oldugunu ve bu konuda ne kadar titiz davrandigimi bildigi halde resimlerimi ve face adresimi bir cok kisiyle paylasmis. Bu onun hobisi zaten buna anlam verebiliyorum da cevaplayamadigim bi kac soru var.

1)Tatmin oldu mu cok merak ediyorum
2)Eline ne gecti ?
3)Bu kadar mi ucuzdu senin dostlugun ?
4)Faceymis resimmis dagittin paylastinda, sevgilimin meslek hayati ve iliskimizi baskalarina anlatmak nasıl bir fantazi biraz anlatir misin canisi

kim kime ne göndermiş kkendimi fransız kadınları gibiii hissettim
ayıır isim verin de başımıza gelirse hazırlıklı olalım gardımızı alalım :P

Genel olarak sanal ortamlarda bir insani cok iyi tanimadan, arkadas olarak eklemenin gereksiz olduguna inanirim. Facebook benim ozelimdir ve ozelimi ogrenebilmesi icin bir insana guvenmem gerekir. Guvenin olusmasi da imkansiza yakin oldugu icin, boyle bir durumu hic yasamadim

Dikkat etmek gerekir herkese face verilmez , ama nerden bileceksin ki dediğin gibi en güvendiğin bile yamuk yapabilme ihtimali taşıyor :) Sakat durumlar ne kadar önlem alırsan al hazırlıklı olmak gerekir.

Allah akil fikir versin yapanlara ..
Her issiz yapacak diye Birsey yok dimi cok alindim ben buna Simdi :p

Gecen birine hesap numaramii verdim milyan dalirlarimin hepsini yürütmüş Allah cizirtini versin avradini kestumun kizi

Dip not : face hesabimi verseydim kim bilir neler yapardi bana

bazen adam fake oluyor gercek face sahıbı cıkınca soka gırıyorsun.
ama benım facemde var guvendıklerım bakalm burdanda olursa eklerız

Bahse konu, sağlıklı bir insanın facebook hesabına sahip olmaması gerektiğinin sebeplerinden sadece biridir.
İnsanları, kendilerini pazarlamaya çalışmadıkları, gündelik halleriyle tanımaya çalışın, daha çekilebilir, daha samimi. En azından tanımaya çalıştığınız insanlar için bu yolu izleyin.
Sağlıkla..

burası kasıyor, face var mı?
face kasıyor, whatsapp var mı?
whatsapp kasıyor, ev var mı?

diye yürür gider xd

Ben hep can ciğer olduğum arkadaşlarıma verdim face adresimi telefon numaramı hatta görüştüm bile hiç sıkıntı olmadı lakin konuyu açan bi bayan ve bayanlarda daha çok olabilecek bir sıkıntı.

konunun boyle ateslenecegını bılmıyodum burdakı sözlük konuları cok acaip :w

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri