Forumdan sevgili yapıp sevgilisini üyelere soran tip

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bana sorabilirsiniz hanımlar. çok yorumlamayı sevdiğimden değil. forumda 4-5 erkekle ilgili net fikirlerim var. yanlış çıkarsa ömür boyu banlasınlar beni.. hangisi adi, hangisi aldatır, hangisi kaypak, hangisi bi öyle bi böyle, hangisi sizi önemsiyomuş gibi yapar. hepsini söylerim.

bana sorabilirsiniz hanımlar. çok yorumlamayı sevdiğimden değil. forumda 4-5 erkekle ilgili net fikirlerim var. yanlış çıkarsa ömür boyu banlasınlar beni.. hangisi adi, hangisi aldatır, hangisi kaypak, hangisi bi öyle bi böyle, hangisi sizi önemsiyomuş gibi yapar. hepsini söylerim.
ya illa hanım olmak şart mı Juju hanım?
İnanılmaz merak ettim de…….

ya illa hanım olmak şart mı Juju hanım?
İnanılmaz merak ettim de…….
menfaatiniz yoksa olmaz.. durduk yere dedikodu günah. ama derseniz benim gönlüm kırılmasın bi yardımcı oluverin be diye o zaman düşünürüz.

çirkinsiniz ve bu fiziksel değil..
Size mükemmel bir insan demiştim ama çok mükemmel bir insanmışsınıznahshshdhhd
mükemmel kısmına katılıyorum duhan beycim. gerçekten forumda kendimden başka mükemmel gördüğüm tek kişi var. o da melo. çiçekleri dm den alayım. ndjadna<3

mükemmel kısmına katılıyorum duhan beycim. gerçekten forumda kendimden başka mükemmel gördüğüm tek kişi var. o da melo. çiçekleri dm den alayım. ndjadna<3
melo ile kuzen olduğumu biliyor muydunuz?
bilmiyorsanız öğrenmiş oldunuz..
bizde genetik mükemmellik, sizinle akrabalığımız var mı bilemedim…

melo ile kuzen olduğumu biliyor muydunuz?
bilmiyorsanız öğrenmiş oldunuz..
bizde genetik mükemmellik, sizinle akrabalığımız var mı bilemedim…
yani benim soyum büyük iskender'e dayanıyor çok akrabalık olduğunu sanmıyorum..

yürümek falan bunlar itici cümleler…
hem neden pişman oluyorlar? bunu öğrenmem lazım ona göre ayağımı denk alayım hshshdjc
bilmiyorum ki.. beğenmiyorlar heralde. mikrofonu bana değil onlara uzatmanız lazım ama kimseyi bulabileceğinizi sanmıyorum. çünkü biz onların üzerine toprak attık. hadi eyw.

Geri