Forumdan sevgili yapıp sevgilisini üyelere soran tip

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaşım güvenip sevgili yapmışsınız ne diye başkalarına soruyorsunuz ki?
Sevgilinizi sevenler iyi diyecek, sevmeyenler gömecek. Yapmayın böyle çocukluklar.

Ovvv çok saçma. Çok da küçük düşürücü, hem soran kişi için, hem de sevdiği kişi için. Bu sosyal yaşamınızda bile yapılmaması gereken bir şey. Değil ki herkesin birbiri hakkında yalan yanlış şeyler bildiği forumlarda yapılsın.
Malzeme vermeyin arkadaşlar. Seversiniz, gönül kayar. Olur böyle şeyler, sevdiğiniz kişiye güvenin ve kaliteli olup mahremiyetinizi koruyun.

benim sevgilim iç oğlanı, nasıl arkadaşlar güzel mi ne diyorsunuz

Sorun da burada iste, sevmis ama guvenememis. Ki haklilik payi da var.
Herkese farkli hikayeler anlatip, ozellerde kimlere yurudugu belli olmuyor insanlarin. Iliskiye baslayip sonra aci cekecegine, birakin onceden sorsun, munasip yerine de tekmeyi zamaninda bassin.

Insanlarin bu platformda birbirlerini bulmasini normal karsiliyorum, fakat iliskiye basladiktan sonra hala burada kalinmak istemesini normal karsilayamiyorum. Orada soru isareti basliyor iste.

Forumdan sevgili yapmak saçma değilde bir birlerini soruşturmaları mı saçma :)

bunu yapan enayidir. aç üye sözlüğü bölümünü konusunu bul oku, sevgilisi var mı yok muya kadar öğrenebiliyorsun. :cici:

Güvenmiyor demek ki işini garantiye almak istiyor lakin çocukca tabi.Başkalarının söylediklerine göre mi devam edecek ya da bitecek ilişki?:)

silinen üye sözlüğü mesajları hakkında editörlerimizden bilgi alabilirsiniz. asdfhfjfkgl :cici:

Sevgili olmadan sorsana kardeş sevgili olduktan sonra niye soruyon kötülediler diyelim ki ne dicen ay sevgilim ben seni ona buna vede şuna sordum hakkında iyi konusmadilar ayrılalım mı dicen. Hadi ln ordan demezler mı insana

Bence sevgili olmadan önce asansörde 24 saat mahsur kalın

Forumda reele dökemeyeceğiniz ilişkilere girmeyin hem sevgili hem dostluk. Reele dökünce gayet iyi tanıyorsunuz çünkü.

Hani birileri vardı "forumdan sevgili mi olur?" diye dolanıp forumdan manita yapan. Noldu onlara ya?

Geri