Oyun Forumdan sevdiğimiz bir üyeye çiçek verelim

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 200 gün önce görüldü

loading gif download
@Lefty @Şeytan tüyü @Larien @İnanna @yoSun @Melodram @döngüsel @Lena @Nef'
Kızlar gönül isterdi ki her bir dalında cumhuriyet altını olsun ..Lakin ne ben Engin Polat ‘ım ne de sizler Dilan

@Melodram @yoSun @ZaNa @EFTELYA @W @Nef` @Gazel @GüLARZU @Larien @Lefty

Sadece nick olarak yazıyorum burda fakat hepiniz bir hikaye ve bir hayatsiniz eminim bulundugunuz ortamlari güzelleştiriyor ve varlığınız ile tebessüm ettiriyorsunuz .
Ben burda sizinle tebessüm ediyorum çünkü herşey gönlünüzce olsun )

Ekli dosyayı görüntüle 101180
Ben neden 3. Sıradayımm…!!!!!!?????

kız niye böyle duygusal şeyler yazıyorsunuz, bende gizli duygusallık var yığılırım şuraya… alın size benim gibi çiçekleri kolay solduranların tercihi lego çiçeği buketi… yeter ki kalbimizin çiçekleri solmasın. (duygusalım demiştim ama gizli)
IMG_8446.jpeg

Peki melonun kolunun guzelligi?
(Hernekadar Melodram uye sozlugunde baskalarinin yorumlarina layk atip love atip benjm yazima hicbir tepkime vermemesine ragmen meloyu òvmeye devam taaaaam mi )

edit: ay pardon bunu yazmamışım, kol bana ait değildir, çiçek hiç değildir… şimdi gidip sağda solda aratıp pinterestte gördüm demesin kimse, ben orada gördüm de… <3

Tühhh ne kaar narin ne kaar ince bir bilek

Şunu bende dedim ve o müneccim olduğu icin açıklama yaptı

klaus kolumu övdüğü için açıklama yaptım kızlar, öyle düşündüğünüzü düşündüğümden değil… noldu ülkenin bütün dürüstlüğünü ben mi taşıyorum omuzlarımda bugün… basın açıklamalarımız bittiyse gidip yan konuda kahve içelim. :emoji_unamused:

Geri