Oyun Forumdan kiminle Tanışmak istersin?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 272 gün önce görüldü
Kiminle tanışmak istediysem tanıştım.
Şuan biri olsa gidip tanışırdım.

doğru sayıymış...
e bu arkadaşların hiç şansı yok mu artık? ne ettiler...

Yabani ile NoMercy ne yaptı bilmiyorum ama hoşuma gitmeyen bir şey yapmasalar engellemezdim. Bilemiyorum kaldırırım belki engeli. Diğerleri kırmızı kalemli ama.. Admin olsam banı çakarım her birine..

Yabani ile NoMercy ne yaptı bilmiyorum ama hoşuma gitmeyen bir şey yapmasalar engellemezdim. Bilemiyorum kaldırırım belki engeli. Diğerleri kırmızı kalemli ama.. Admin olsam banı çakarım her birine..
aaa, o derece. tamam ben daha fazla soru sormayayım, sizin takdiriniz neticede...

merco neler etti kim bilir, bir de alkış tutuyor....

Razor.
Bu adamla benzerliğimiz beni korkutuyor artık. En son yarım asır önce yazılmış konuya bir tıklıyorum forum sakin bir yazayım diye, aha Razor yazmış. Muhtemelen o da benim gibi düşünüyor.
Bir çok konuya bakıyorum, yazma ihtiyacı hissetmiyorum. Zaten benim yerime yazmış gibi oluyor. Helal sana reis.

Razor.
Bu adamla benzerliğimiz beni korkutuyor artık. En son yarım asır önce yazılmış konuya bir tıklıyorum forum sakin bir yazayım diye, aha Razor yazmış. Muhtemelen o da benim gibi düşünüyor.
Bir çok konuya bakıyorum, yazma ihtiyacı hissetmiyorum. Zaten benim yerime yazmış gibi oluyor. Helal sana reis.
25226dc340430a3cb4ab3580515fb35b8a0a430a.jpeg

Bi kişi hariç kimseyle sohbet muhabbet edesim yok onlada sohbet ediyoruz zaten.

Gamer benim uzaktan kuzenim olur. Bir gün Gamer'le tanışmak nasip oldu. Tüh, nereden oldu? Keşke olmasaydı. Benim esmer hatta kara olduğumu dahi iddâm edecek kadar da miyopmuş, zaten kendi başına Adana'da gezerken bir ara kayboldu, zor bulduk, demek ki tek başına yabancı yerde sokağa salınmayacak bir kuzenmiş, nereden bilirdim?

Aaa, nereden bilirdim? Aklıma Seyyal Taner'den bir şarkı geldi, genelde bana atarlar, doru, çok doru.

Tanışmak, tanışmak ve tanışmak. Hadi tanış olalım herkesle. Tanışmayanlar tanışsınlar bakayım.

Geri