Forumdan ışık hızıyla aniden kaybolan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Git Tas GIF by TRT

Herkes gitsin ben monolog yaparim ama zaten gidenler multileriyle girip bakıp çıkıyor amaan

ışık hızıyla değil ama Arkhe yok bir süredir ya da bana denk gelmiyor.

İlk posta cevaben, Raven ile Tuzla'da kokoreç yedik en son. 2017 falandı. Şimdi çok yüksek ihtimalle gemi kaptanı oldu ve dünyayı geziyor. En son Arkas'ta işe başlamak üzereydi ama güncel durumu bilemiyorum. Bahtı açık olsun. Kıymetli bir insandı.

İlk posta cevaben, Raven ile Tuzla'da kokoreç yedik en son. 2017 falandı. Şimdi çok yüksek ihtimalle gemi kaptanı oldu ve dünyayı geziyor. En son Arkas'ta işe başlamak üzereydi ama güncel durumu bilemiyorum. Bahtı açık olsun. Kıymetli bir insandı.

Çok tanımadığım biriydi ama zor günler geçirip kendimi yediğim günlerde-duruma dair yazıp çiziyordum üstü kapalı- çok tatlı bir post atmıştı bana. Böyle anonim güzellikleri unutmuyorum. Kafası çalışan bir kadındı, umarım çok başarılı olmuştur ve mutludur.

Ah raven, güzel haberlerini aldığıma sevindim açıkçası. Benimle ilgili hep iyi dileklerde bulunurdu. Nev- şahsına münhasır bir kişilikti. Çok sevindim. Bir laf etmişti benim için hiç unutmam:D Yolu apaçık olsun.

raveni ben de severdim.
aman gelmesin buralara, kafasını bozmasın, iyi olsun.

deli bu, ciddi ciddi deli.ddd

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Ya yeni sandım ben de selam söyle diyecektim. Güzel bir insandı. Keşke gelse.

Geri