Forumdan ışık hızıyla aniden kaybolan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevgili öğretmenim @flaneuse vardı, en son Urfa'da öğretmenlik yapmaktan şikayet edip duruyordu.. umarım iyidir, uzun zamandır kayıp.

@Raven diye birisi vardı, benim konularıma laf eder ama yazmadan duramazdı :) bir ara denk geldim yaşınız kaç diye konu açmış hahah. Öyle bir şeydi, kayboldu gitti, umarım iyidir.

Liste uzun aslında, ekleme yaparım.. herkesin bir sebebi vardır.

Bazen var olmak çok tatlı geliyor burda bazen ise girmek bile istemiyorum gidenlerinde elbet bir sebebi vardır.
@Asrevya gitti bir anda ben özledim onu çok

@juju .. Ellere gelin olmuş ... Sad

Kalemi güçlü üyelerden @Hira şuan başka bir platformda
Yorumlarıyla @Yazgı @Dolunay ve @Kitapella
Forumun eski ve yakışıklı yöneticilerinden @Nicomedia
Edebiyat ve tarih üzerine üstün bilgisiyle @Asrevya
Avatar ve photoshop çalışmaları ile esra
HEr ne kadar görüşlerimiz zıt olsada siyaset konuşmayı forumlarda en çok sevdiğim kişi @Domain

@hopee nin kankasi @Abaris

Tatlı tatlı laf sokup evde kalmasıyla( insalah kucağında bebesiyle gelir okur ) unlu eski yönetici @Aze
@mor @PapatyA @CRown @Sanem @Beste
@Gamer @Kurt

Yine akillara gelen olunca ilave deriz .

Son düzenleme:
@feveran diye bir adam vardı, değişik bir tipti, en son evlendi gelmiyor, umarım mutludur.
Yönetimden log çıkışı yapmıştı sanırım, yöneticiliğini aldılar.. foruma ilk darbe vuran adam ahah.
Darbeci feveran ahah gel gel..

@feveran diye bir adam vardı, değişik bir tipti, en son evlendi gelmiyor, umarım mutludur.
Yönetimden log çıkışı yapmıştı sanırım, yöneticiliğini aldılar.. foruma ilk darbe vuran adam ahah.
Darbeci feveran ahah gel gel..
Bu arada cafer psinoza yok görüşüyorsan çok selamları ilet.

Kesin başka forumlardan daha iyi teklifler aldılar ve taraf değiştirdiler. Bizden üye çalıyorlar. @Juliette vardı. Forum ad değiştirince bulamamış olabilir. @Futbolcu ya ta Transfer teklifi gelmiş olmalı.

@huri geldi aklıma ya, ah deli hurim haahah. Bir an da çıkıp gelsen de Sezen ile kavga etsen.
Birkaç foruma takılıyordu, hiçbirinde yok, izini kaybettirdi..

Biraz okuyayım diye önüme bir kitap aldım...

Eugenebey....

Eugene filandın
Her konuya yazardın
kaybolup gittin
bari bir mesaj ataydın

n445zmh.jpg

Eskiden(mö 234) ifşa fotoları falan cikanlar ışık hızıyla yok olurdu.. ey gidi mIRC dönemleri..

@Nicomedia oğlum ifşa mı çıktı seninde.. nerelerdesin lan, bir yakışıklının olmaması işime gelir ama arada gel..
Işık hızıyla kayboldu gitti, vah vah.

Biraz okuyayım diye önüme bir kitap aldım...

Eugenebey....

Eugene filandın
Her konuya yazardın
kaybolup gittin
bari bir mesaj ataydın

DrWmzqyWkAAmdr5.jpg

burdayım hafız. iki haftalık... gıcır... fularsız... yeni hesabımla geri dönüş yaptım. işten güçten vakit bulabilirsem, bu hesapla salça olacağım konulara.

Geri