Forumdan İlan-ı Aşk Etmek İstediğin Biri Var mı?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Forumdan İlan-ı Aşk Etmek İstediğin Biri Var mı?

• Kullanılan toplam oy
    75
yanima yakisicak donanima ve guzellige sahip kisiler varmi bilemiyorum. ama şuanlik yok

“Yanıma yakışacak donanım” ne ki bu? Aksesuar mı seçiliyor?.
Hayır belki sen aksesuara yakışmıyorsundur!

Sanaldan sadece yazışarak bunu yapan varsa normal karşılamayacağım üzgünüm ama realde görüşüp etkilenip aşık olmuşlardır buna tamamım :)

Yıllarımız '' IRCd'de Geçtiği İçin Söylüyorum Tanışıp evlenenler bile oldu Hatta Nikah Şahidi Bile Olduğum Zamanlarım Oldu Ama Kendi Adıma Konuşmak Gerekirse Hiç Aşık Olmadım Forum / IRCd Aleminden Kimseye O Yüzden ilan-ı AŞK Edeceğim Kimse Yok.

Sadece yazisarak insanlar etkilenebilir, bu yalan bir konu degil. Cunku bazi insanlarda karakter ve fikirler, dis gorunusten daha once gelir. Bunu sekiliyetci insanlar asla kabul etmez ama vardir ornekleri. Lakin bunun ask oldugunu dusunmuyorum. Fikirler sevilebilir, saygi duyulabilir ve ask'i bilmeyenler icin adi ask konulabilir ama icerigi ask olmaz. Ask'i kucumsemeyin bu kadar.

-Forumdan kimseye asik degilim.

Son düzenleme:
Var ama söyleyemem utanıyorum ya söylediğimle kalırsam cevabını verenler için söylüyorum.

İçinizde tutmayın. ne olacak ise olsun.

bu arada benim cevabım "Forumdan kimseye aşık değilim"

Yokbe kardeşim. sonra gidiyorlar neye yarar

Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluklarını alkışlayacağım. [emoji848]

Edit, yine isim göremedik.....

Son düzenleme:
Şuraya isim yazın ya başlığı meşgul etmeyin
sjaj

Bu son fırsat İlanınızı 14 Şubat a denk getirin
akilda kalıcı ilerde çift hediye de olmaz
ilk teklif gününüzle bu gunu harmanlamiş olursunuz

• Beğen
Tepkiler: Aze
böyle yanaklarini sıkasım opesim var parmaklarini cıtlatasim var ama iste isim verirsek tüm tadı tuzu gidicek vermem bu yuzden heheueheh.

Geri