Forumdan İlan-ı Aşk Etmek İstediğin Biri Var mı?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Forumdan İlan-ı Aşk Etmek İstediğin Biri Var mı?

• Kullanılan toplam oy
    75
Uhuww olay olay olay.Olanlar söylese ya çöpcatanlık yaparık:zuha:

Forumda aşık olacak kimse yokki:p şaka lan.Benim aşkım yokki forumda.:o

Forumdan kimseye aşık değilim

Yok :DOlsada forumdan mi ilani ask ederim :D

Herkese aşığım aşk adamıyım ben Hıncal Uluç 'um
İşaretleyeni olmamıştır diye işaretledim, pişman değilim :haha:

eveeettt elbetteki var vee söylüyorum Sonya :haha: aşıkkkııımmm Sonya sana noolur evet de bana :haha:

not: sanal ilişkilere karşıyım bu yüzden gerçekten aşık olmam :p

eveeettt elbetteki var vee söylüyorum Sonya :haha: aşıkkkııımmm Sonya sana noolur evet de bana :haha:

Ama bebeğim gizli kalcaktı nolduuu? :D Bende açıklıyorum kem küm etmicem artık @ßaşak kör kütükk aşığım sana ohhh be bende rahatladım :D

Ama bebeğim gizli kalcaktı nolduuu? :D Bende açıklıyorum kem küm etmicem artık @ßaşak kör kütükk aşığım sana ohhh be bende rahatladım :D

Tamam seni alacam Ali ile anlaşırsınız kuma yaparım seni :haha: Ama kırılmaca yok resmi nikahı aliye kıyarım :haha:

Burada çoğu açıklayacağını sanmam çoğu MSN'de açıklar veya açıklamıştır. :D

Büyük konuşmayayım ama harbiden böyle daha elini yüzünü görmeden resimlerden veya webcamdan konuşupta açıklayabilirmisiniz ya şaka gibi :D

Var ama söyleyemem utanıyorum ya söylediğimle kalırsam :D :D :D :D kimseyede soylemıcem ıcımde kalsın :D meraklılarda catlasın ulen :D

"Forumdan" kimseye aşık değilim olacağımı da düşünmüyorum aşk böyle birşey değil

İlla forum mu yani ? Aşığım ama forumda değil :)

Geri