GunaydinnnnÇok karşı cinsle buluştum hiçbiri forumdaki gibi değildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
GunaydinnnnÇok karşı cinsle buluştum hiçbiri forumdaki gibi değildi
Sen eskiden admin miydin ?O kadar çok kişiyle görüştüm ki isimlerini bile muhtemelen eksik yazarım.
@leavemealone @Heavenly @EfRaSiYaB @embesil @ala'turka @Heisenberg @Onurcan @Akhilleus @SOULKER @Candres @Ophelia @Baggins @serasker(Güncel nickini bilmiyorum) @Karga @ @Gutiresma @ilahimorluk
eksik yazdıklarım görüp kendini hatırlatsın. :d
güzel zamanlardı beO kadar çok kişiyle görüştüm ki isimlerini bile muhtemelen eksik yazarım.
@leavemealone @Heavenly @EfRaSiYaB @embesil @ala'turka @Heisenberg @Onurcan @Akhilleus @SOULKER @Candres @Ophelia @Baggins @serasker(Güncel nickini bilmiyorum) @Karga @ @Gutiresma @ilahimorluk
Ben Genelkurmay, Cumhurbaşkanı, Başbakanınızdım bir zamanlar adsagfSen eskiden admin miydin ?
Kişi kendinden bilir işi. dasdsahfoasliste kalabalık görünsün diye onurcan'ı iki nickiyle birden yazmış................
eskiden daha ciddiydin sankiBen Genelkurmay, Cumhurbaşkanı, Başbakanınızdım bir zamanlar adsagf
karga yazmış bi de ne alaka... kimse ile görüşmedi benden başka diye biliyordum........liste kalabalık görünsün diye onurcan'ı iki nickiyle birden yazmış................
Ben çok değiştim @Weskiden daha ciddiydin sanki
Forumdan eskidekilerin yeni nicki ne diye baktım. Karga da karışmış olabilir bilemedim. Çok değişiklik olmuşkarga yazmış bi de ne alaka... kimse ile görüşmedi benden başka diye biliyordum........
hem yeni nickini nereden biliyor... şüpheli...
bence türleri karıştırdı... karga değil de kumru mesela.sdljk bilemiyorum.............karga yazmış bi de ne alaka... kimse ile görüşmedi benden başka diye biliyordum........
hem yeni nickini nereden biliyor... şüpheli...
boyu kaç karganın çabuk cevap şimdi öğreniriz o mu değil mi görüştüğün....Forumdan eskidekilerin yeni nicki ne diye baktım. Karga da karışmış olabilir bilemedim. Çok değişiklik olmuş
Ayrıca ne diye benim görüştüklerimi bu kadar irdelediniz onu da anlamadım. :d daıdad
Karga'nın sana senden başka kimseyle görüşmiycem diye sözü mü vardı? :d asdojsf
Oynadığımız pes ve evini göstermen aklımda ve kvk gidişimiz...O kadar çok kişiyle görüştüm ki isimlerini bile muhtemelen eksik yazarım.
Dm lutfen ........ücretli buluşuyorum, nick vermem profesyonelce olmaz...........
@İç Oğlanı olsa sorardı sana .ücretli buluşuyorum, nick vermem profesyonelce olmaz...........
sen hala forumda mısın la. dasıfişasfaOynadığımız pes ve evini göstermen aklımda ve kvk gidişimiz...