Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimle buluşBu forumdan biriyle reelde bulaşacağımı zannetmiyorum. Zira bir çoğu güzellik anlayışıma uymuyor. Güzellik anlayışıma uyanlarda, karakter anlayışıma uymuyor.
Niye? Ben muhafazakar değilim ama Kemalist hiç değilim. Anlaşacağımız konu ne?Benimle buluş
FIFA oynarızNiye? Ben muhafazakar değilim ama Kemalist hiç değilim. Anlaşacağımız konu ne?
Nasıllardı canım? Çok mu sertlerdi?Çok karşı cinsle buluştum hiçbiri forumdaki gibi değildi
ayyy tabii efendim, olgunlaşsın şartlar hemmenBen kimseyle görüşmedim şu ana kadar ama @Melis hanım bir dedikodu datenize talibim şartlar olgunlaşıncaa…
Hearts Of Iron ya da Command Conquer oynamak varken?FIFA oynarız
öfgkdşdjsj ya benim bildirimler niye gelmiyo. birini değildi bu arada genel bi davetti o lgjdjdSevdiği insanlarla buluşabilir.
@Hilal in bir tane konuda alakasız birini İzmire davet etmesine hâlâ gülüyorum ya sklksksks
Jsshhshjreelde yuzume kımse bakmayınca forum kankilerim bakar niyetindeyim bulusalım o halde