Forumdan biriyle reelde buluşmak

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Bu forumda kimseyle yapmadım bunu. Başka bir forumda, bir ablayla ve kardeşim saydığım bir arkadaşımla buluştum ki ikincisiyle hala haberleşirim, candır. Ve kesinlikle buluştuğumuzda en çok konuştuğumuz mevzular foruma dair değildi.

Hedefimde Tuğçe var, sanırım onun hedefinde de ben varım :*

Buradan kimse yk. Daha önce takıldığım forumlardan görüştüklerim oldu , hala da var pek sık konuşmasakta.
Güzel insanlar tanıdım : )

Yazışırken makaralar havada uçuşur , yan yanayken "sağolun siz nasılsınız" olur ilk başta ama eğlenceli bir durum. Bana "sen" de lütfen.

Bu forumda kimseyle yapmadım bunu. Başka bir forumda, bir ablayla ve kardeşim saydığım bir arkadaşımla buluştum ki ikincisiyle hala haberleşirim, candır. Ve kesinlikle buluştuğumuzda en çok konuştuğumuz mevzular foruma dair değildi.

Hedefimde Tuğçe var, sanırım onun hedefinde de ben varım :*
Beni yazmis mi diye bakmaya geldim ve hayal kirikligiyla donuyorum :T:

Kıskanmayalım shini xd Larien helvacı aliye gidelim mi ne dersin birer cennet çamuru eşliğinde ordan kuguluya doğru yürürüz <33

Valla kiskandim ne yalan soyliyim su an tugce :p
Umarim yagmur yagmaz bulustugunuz gun :p

Shinigami Tuçi ile birlikte buluşmak istediğim birkaç kişi daha var ve tabi ki içlerinde sen varsın, bilmiyon sanki djdj ama biraz imkansız gibi çoook kilometre nağlet çok I love you
Tuğçe ben orayı bilmiyorum ama helva severim :D djdn her türlü gelirim ben her yere, taksiler benim <3

Son düzenleme:
Çınar'ın önünde bulusalim ben alırım seni Lari. ben varken taksiye gerek var mi ayıp ediyorsun,özel şoförün olurum djfj.

Sanırım 15-20 kişi vardır Forumsaldan tanışıp da reelde buluşup görüştüğüm, o yüzden yeri ayrıdır bende buranın

Almi ve Larien ile kısmet olsa..

Özlüyorsanız tekrar buluşursunuz, buluşun.

Geri