Forumdan bırıyle cıkacak olsanız kım olurdu?

Konu sahibi son olarak 1937 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denedik Mutlu olduk mu ?türlü türlü yalanlarla yüzlestik.. uzaktayiz diye salliyorlar Herseyi ama
Ortaya cikiyor sjsjsj bi de sahte seviYorumlar var..
Oyun oynamaya gerek yok ya ..daha insan yanindakine güvenemiyor Neyse Daha cok konusurum sjsjsj En iyisi Izmirli diyeyim Kendi kendime cikardim Diyip gideyim.

Forumdan gördüğüm buluştuğum kimse yok,ama bir iki kişi var ki konu içlerinde yazdıklarıyla olgun ve kaliteli insanlar oldukları belli.

Millwall. Ama gay değiliz işte..

başka bir hayatta artık :p

remus...... ingiltere oturumu olan adamla ben de çıkmak isterim...... yiyosa giresun oturumu olan benimle çıkmak iste.......

Son düzenleme:
Ogicim seninle anca ağaca çıkarız. Bence sen de gel ikimiz Millwall ile çıkalım. Hem ikimiz olursak hayır da diyemez belki.

oggy ve meli görümceniz olarak benimle iyi geçinin arkadaşlar... öyle çıkarız demekle bitmiyor iş, gerekli test aşamalarından sonra oturum için de destek sağlayacağım... canım abim mill.
hadi bakalım çayınıza süt döküp #meloileingiltereyegöç etiketiyle paylaşın, en beğendiğim 5 puan kazanacak. <3

oggy ve meli görümceniz olarak benimle iyi geçinin arkadaşlar... öyle çıkarız demekle bitmiyor iş, gerekli test aşamalarından sonra oturum için de destek sağlayacağım... canım abim mill.
hadi bakalım çayınıza süt döküp #meloileingiltereyegöç etiketiyle paylaşın, en beğendiğim 5 puan kazanacak. <3
Bence zaten iyi geçiniyorduk. Bugün çok güzelsiniz ayrıca.
iyi günler.

#meloileingiltereyegöç

sütlü çayı remus yapsın..... :emoji_unamused: ben çaylı sütlaç yaparım remus beycime....... :emoji_bride_with_veil:

oggy balkan turuyla başlamak istiyor anlaşılan... herkesin metoduna kimse karışamaz... meli 5 puan oggy 0...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri