Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu şarkı o dönemler çağın ötesinde bir şeydi arkadaşlar.. bir an aklıma geldi.. bakın sene kaç, çok çok eski, ama harika bir şey.. dinleyelim.
@Süreyya @ZeL @Larien @angie @Morsalkım @No Pasaran @Aze @Alavarez @Kürt Kedisi @lanemoje @döngüsel ve @ismail89
Ruhum geçmişe yolculuk yapıyor bugün uyandığım andan beri.Aşiri romantik görüyorum seni bu gün.
<3
Hayirdir Cafercim?
Yoksa?
Bu şarkı o dönemler çağın ötesinde bir şeydi arkadaşlar.. bir an aklıma geldi.. bakın sene kaç, çok çok eski, ama harika bir şey.. dinleyelim.
@Süreyya @ZeL @Larien @angie @Morsalkım @No Pasaran @Aze @Alavarez @Kürt Kedisi @lanemoje @döngüsel ve @ismail89
Run, dün kendi postumu aradım, nedense hatırladım yazdığım şeyi, 2017’de tarkan başlığına sevdiğim şarkıları olmakla birlikte hiçbir zaman hayranı olmadığımı, fırtınalar estirdiği doksanlarda dahi cemali, yaşar, ezginin günlüğü, nezih ünen vs dinlediğimi yazmışım:d Sözün özü çok severim, uzun süredir dinlememiştim.
Bunu dinledim az önce ben de. Çok soft, güzeldir.