Shinigami
Platin Üye
Denemedim onceden, bi deneyeyim. : ))uzun zamandır icmiyorum oradan.. Bu aralar Coffy'e sardım, denemediysen öneririm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denemedim onceden, bi deneyeyim. : ))uzun zamandır icmiyorum oradan.. Bu aralar Coffy'e sardım, denemediysen öneririm
Denedikten sonra yorumlarını bekliyorum.Denemedim onceden, bi deneyeyim. : ))
farklı bir çekirdek var mıdır diye sormuştum.Tchibo'nun barista olanını kullanıyorum bu aralar.. hosuma da gitti, güzel
espresso olanını mı? güzelse bir dahakine onu deneyeyim ben de.farklı bir çekirdek var mıdır diye sormuştum.
tchibonun eduschosunu kullanıyorum ben de. şu an için piyasadaki en f/p çekirdek diye düşünüyorum.
espresso olanını mı? güzelse bir dahakine onu deneyeyim ben de.
beraber olsun 😍 brownimiz de var.
angie yiyemez browni. diyette. :dberaber olsun 😍 brownimiz de var.
ben de birkaç marka denedim, tchibo bu isi yapıyor.. şu anki paket bitince dediğini deneyeceğim bakalım.evet. espresso olanı.
gayet güzel. yani dediğim gibi f/p olarak iyi.
butik kavuruculardan da denemiştim ama tam olarak istediğim sertlik yoktu çekirdeklerde.
Yooo değilimangie yiyemez browni. diyette. :d
@angie sen de mi diyettesinnn ;d tüm arkadaşlarım diyette, mecbur diyet tatlılar yapacağım artık sjdşdangie yiyemez browni. diyette. :d
kahve dünyası, jacops, moliendo, anisah, cafe crown bunları deneme.ben de birkaç marka denedim, tchibo bu isi yapıyor.. şu anki paket bitince dediğini deneyeceğim bakalım.
kahvemizin yanında yiyeceğiz :d sana yok.. yeşil çay iç sen ahah@Lyra degilmiş.. yarısını ver![]()
Yazın yapamıyorum ben diyet ya@angie sen de mi diyettesinnn ;d tüm arkadaşlarım diyette, mecbur diyet tatlılar yapacağım artık sjdşd
çoğunu denedim maalesef ;d Mehmet efendiyi bile.. çekirdek kötü olunca anlamı kalmıyor kahvenin zaten.kahve dünyası, jacops, moliendo, anisah, cafe crown bunları deneme.
beş para etmez.
bu sıcakta insanın bir şey yiyesi gelmiyor zaten otomatik diyet sjdlşkYazın yapamıyorum ben diyet ya
Sıcaktan aşırı yemek de yenmiyor ama diyeti de yapamıyorum kfjgj
Rk naytap geçiyo benle ona bakma sen kfjfjc
piyasadaki bütün firmalar aynı çekirdeği kullanıyor. sadece çekirdekte bitmiyor iş.çoğunu denedim maalesef ;d Mehmet efendiyi bile.. çekirdek kötü olunca anlamı kalmıyor kahvenin zaten.
ben mi kavuracağım ekstra olarak? hiç denemedim, ilk defa duydum bu uygulamayıpiyasadaki bütün firmalar aynı çekirdeği kullanıyor. sadece çekirdekte bitmiyor iş.
kavrulması önemli. iyi kahve için kendin kavurman, onu da çok az çok az yapman lazım