Hesna
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kuru iftira o çay tazeydiii 😄kendine soğuk kahve bize bayat çay.. görüyorsunuz anlatmaya gerek yok..
bu forumun kinama alani yokmuydu..
@Miray
Ekli dosyayı görüntüle 136774
çikolatalar da bendenn 🫶 ufaktan diyetini bozacağız ama olsun..
Teşekkürler @RK , Baş tacısın. 🍵@ArsenLüpen abe heyran afiyet olsun : )
Teşekkür ederim, Beraber olsun lütfen..
Yarim saattir ariyorum , bulamadim zaten, Starbucks kahvesi icip midemi de zehirleyemem. Tesekkurler : ))@Shinigami daha da geçiştirme, kahven benden olsun ;d
kahve makinemden özel olarak espresso çekmiştim oysa.. aşk olsun.Yarim saattir ariyorum , bulamadim zaten, Starbucks kahvesi icip midemi de zehirleyemem. Tesekkurler : ))
Yok sana demedim : )) Tek buldugum yer, starbucks oldugu icin dedim. Oradan icmiyorum diye : ))kahve makinemden özel olarak espresso çekmiştim oysa.. aşk olsun.![]()
Kahvesiz kalmak mi, Starbucks kahvesi mi? ;dYok sana demedim : )) Tek buldugum yer, starbucks oldugu icin dedim. Oradan icmiyorum diye : ))
Tabi ki kahvesiz kalmak : )) Kahveleri cok kotu…Kahvesiz kalmak mi, Starbucks kahvesi mi? ;d
uzun zamandır icmiyorum oradan.. Bu aralar Coffy'e sardım, denemediysen öneririmTabi ki kahvesiz kalmak : )) Kahveleri cok kotu…
çekirdek olarak hangi markayı kullanıyorsun?kahve makinemden özel olarak espresso çekmiştim oysa.. aşk olsun.![]()
Tchibo'nun barista olanını kullanıyorum bu aralar.. hosuma da gitti, güzelçekirdek olarak hangi markayı kullanıyorsun?