Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hemen tatlım sade kahvemi yapıp eşlik ediyorum ❤️@yoSun ummm sabah kahveme eşlik eder misin en bi sevdiğim

@idyllic hanım, sabahtan beri size kahve ısmarlayacağım bir türlü fırsat bulamadım.. foruma girdiğim an şunu yaşadım
“Eğleniyordum birdenbire ne olduğunu anlamadan kendimi kaosun içinde buldum”
Bu saatlerde de güzel gider idyllicy hanım. dün çay ikramınızın karşısında altta kalmak istemem.. çünkü ben her güzel şeyin karşılığını veririm.. bu arada sezarın hakkını da sezara ben verdim…..Ekli dosyayı görüntüle 135245
Afiyet olsun….
Farkettin mi her şeyi özel yaptırıyorsun. bu da beslenmene çok dikkat ettiğini gösteriyor skj sağlık sorununda olmaz senin yüz yaşına kadar yaşarsın… bi ara hurmanın faydalarından konuşalım ne büyük bir nimet değil mi… çok güzel afiyet olsun bize…@Anna Karenina hanımla içmeyi severim sadece kahveyi..
Özel olarak yaptırdığım, köyden gelen orijinal kuru hurma ikram edeceğim yanında.
Her şey orijinal Anna hanım, senin için Kozan'ın dağlarında sumak ve kekik toplanıyor..Farkettin mi her şeyi özel yaptırıyorsun. bu da beslenmene çok dikkat ettiğini gösteriyor skj sağlık sorununda olmaz senin yüz yaşına kadar yaşarsın… bi ara hurmanın faydalarından konuşalım ne büyük bir nimet değil mi… çok güzel afiyet olsun bize…