Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet aynen öyle 😂Aa Gul hanimcim durur mu yapistirdi kahveyi 😄
Çok naziksin , laf sokma bana hehe hem işimi yetiştiriyorum hem buraya laf :p@yoSun hanıma bir kahve yapayım. Çok çalışıyor![]()
Teşekkürler canım. Ne demek 😘@Kürt Kedisi hocam bir kahve içelim ya, sayende çok iyi yerlere yükseliyorum ;dd

anna'cım rooibos çayımdan sonra süper olacak :p@yoSun @Larien sizlere günün ilk kahvesinden ikram ediyorum…. sayın yolcularım pilotunuz A.K konuşuyor skjs Boeing 730 tipi uçağımıza hoşgeldiniz….Dünya harikası İstanbul’da bugün hava açık… Güneş yüzünü filtresiz göstermeye başladı…canınız bana emanet keyifli yolculuklar….
@Run.. gnş “gel bana sık” der gibi durmuyor mu……
Ekli dosyayı görüntüle 134722
Anna hanım afiyet olsun, güneşte ışıl ışıl parlıyor tam ateş etmelik.@yoSun @Larien sizlere günün ilk kahvesinden ikram ediyorum…. sayın yolcularım pilotunuz A.K konuşuyor skjs Boeing 730 tipi uçağımıza hoşgeldiniz….Dünya harikası İstanbul’da bugün hava açık… Güneş yüzünü filtresiz göstermeye başladı…canınız bana emanet keyifli yolculuklar….
@Run.. gnş “gel bana sık” der gibi durmuyor mu……
Ekli dosyayı görüntüle 134722
sürprizler yapmayı severim.Haydaa ben şok.. küs değil misin bana :p Barışacaksak içelim.
hoşuma gider :psürprizler yapmayı severim.
bilirsin.