Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yelda yelda yelda ahhaahsh yulaf sütlü olsun…@Stockholm Sendromu @yarchitecten @Yarmagül @DUHAN @yatacakyerinizyok @HosgeldinHarunAbi @Favela @Reyhan @scope @Raskolnikov @Slash @angie @yeLda @yeLda @yeLda
Unuttuğum varsa yaşlılığıma versin
mesaj falan sildirmedim sevgili Angie, ayrıca ben evli ve çocukluyum lütfen böyle ithamlarda bulunmayalım……Ya mesajı ne sildirdin. Hangi flörtünden çekindin acaba jdjndj
Sonlara yazmış bide yazıklar olsun istemiyorum kardeşim (agresif ve kalbi kırık)Bu üsttekiler ne diyo…
NEYSE HAZIR BİZİ ALP BOŞLAMIŞKEN BUGÜN KAHVELERİ BEN ISMARLAYAYIM…….
@Ashriel , @Stockholm Sendromu ,
@Arkhe , @aegishjalmur , @Lefty , @HosgeldinHarunAbi , @angie , @yeLda , @Lareina , @Reyhan , @scope , @Otantik Varoluş , @Oggy , @Ponyo , @İnanna , @Yarmagül , @Leviathan , @Slash , @ivan divandelen , @yarchitecten , @EFTELYA , @Yarmagül , @Larien , @dabulyuV
bir saniye yeldayı yazmış mıyım…
-tarama gerçekleştirildi-
Heh tamam yazmışım..
arkadaşlar ilk ve sondu, Alp’e yaptığı işten dolayı saygı duymamız gerekiyormuş…
Madem bu kadar kalabalığız bi parti kurmak farz oldu bize artık bence…Bu üsttekiler ne diyo…
NEYSE HAZIR BİZİ ALP BOŞLAMIŞKEN BUGÜN KAHVELERİ BEN ISMARLAYAYIM…….
@Ashriel , @Stockholm Sendromu ,
@Arkhe , @aegishjalmur , @Lefty , @HosgeldinHarunAbi , @angie , @yeLda , @Lareina , @Reyhan , @scope , @Otantik Varoluş , @Oggy , @Ponyo , @İnanna , @Yarmagül , @Leviathan , @Slash , @ivan divandelen , @yarchitecten , @EFTELYA , @Yarmagül , @Larien , @dabulyuV
bir saniye yeldayı yazmış mıyım…
-tarama gerçekleştirildi-
Heh tamam yazmışım..
arkadaşlar ilk ve sondu, Alp’e yaptığı işten dolayı saygı duymamız gerekiyormuş…