angie
Elmas Üye
Sıcak havaya soğuk esprim içini soğutsun diye...böjbjbjbjbjb neden ya….. ay çiçeğim allah iyiliğini versin bi güldüm…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sıcak havaya soğuk esprim içini soğutsun diye...böjbjbjbjbjb neden ya….. ay çiçeğim allah iyiliğini versin bi güldüm…
sen yine de yapma böyle şeyler çiçeğim e mi… uslu uslu kahvemizi içelimmSıcak havaya soğuk esprim içini soğutsun diye...
@Sezen Nerdesin kiz tut şu fincani bakim fincani tutusunu kahveden bir yudum alisini begenmessem ùzùlùrùm ve giderim....

Koca yürekli duom <3
Benim rütbe düşmüş@Hatem iyi en sona yazmamışsın. Bir kahveyi hak ettin... <3
Kalbimizde 1.Benim rütbe düşmüşbaksana kaçıncı sıralardayım.s.s
benim duhan'dan sonra yazılmış olmam rezaleti................@Hatem iyi en sona yazmamışsın. Bir kahveyi hak ettin... <3
Kanka iyi check ettin mi eksik kalmadı dimi alüminyum? Kahveye mi gidiyoruz halı saha maçına mı birader ne bu?
Ben adamın 41525262 yıllık dostuyum. Tutankamon’dan beri tanışıklığımız var. Birlikte piramide taş taşıdık bu zındıkla. Yazıldığım yere bak. Şükretmiyor da ritbim dişmiş kiçinci siridiyim.s.s diyo utanmaz arlanmaz. YAZIKLAR OLSUN!Benim rütbe düşmüşbaksana kaçıncı sıralardayım.s.s
Ondan daha büyük rezalet duhanın en başa yazılmış olması..........………benim duhan'dan sonra yazılmış olmam rezaleti................